Gott Nytt År!!

Ville mest bara säga HEJ
 
Och skicka en cyberkyss till mina bloggläsare!
 
Har varit färdigfixad i en timme nu och över en timme kvar tills bussen går mot kvällens festiligheter. Är nog inget vidare bra på det där med planering..
Sitter och äter knäckebröd med julskinka atm. Ingen karatefylla här inte! eller?
 
A piece of me ♥ | | Kommentera |

Mina resor under 2012

Året börjar gå mot sitt slut så dags för en liten årsresumé! Hann bli en hel del resor under 2012!
 
Började redan i januari med en utbytesresa till Österrike Innsbruck!
Var både en väldigt roliga resa och den värsta jag varit med om i hela mitt liv. Att komma till en helt främmande familj och bo där en vecka var verkligen en prövning. Sedan att min familj endast talade tyska hjälpte ju inte direkt. Speciellt eftersom de ända ord jag kan på tyska är: Ich libe dich Zlatan Ibrahimivic..
 
Nästa resa var med Max till Ungen Budapest för att fira både hans 20-års dag (lite försenat) och vår 2-årsdag!
Helt underbar stdag och massvis med bra shopping. Vi tog det relativt lugnt, käkade god mat och bara mös tillsammans. En av mina absolut bästa resor!
 
Till hösten och med nya jobbet reste jag till Estland Tallin! Var mycket kulturellt,besök i chokladfabrik, ölbruk, ostgård, shopping och en del fest! Väldigt rolig resa och jätte bra sätt att komma in i gänget. Så tacksam att jag fick följa med trots att jag bara hunnit jobb 4 veckor, varav jag varit sjukskriven två på grund av att jag skar av mig fingret..
 
Sista resan för iår var med bästa vän till London! Shoppade loss, festade hela nätterna och åt massvis med skräpmat haha. Var fem helt underbara dagar som vi bara chillade, upptäckte London från helt nya sidor och fick nya historier som vi kommer skratta gått åt om 10, 20 och 30 år haha!
 
Alltid kul att gå tillbaka i arkivet. Här kan ni läsa om mina resor under 2011. Blev en hel del det året med!! 
HÄR KLICKAR NI DÅÅÅE

28 December 2012

Godmorgon bloggisar!!
 
Blev lite senare än vad jag tänkt igår, så när klockan ringade visste jag varken vad jag hette eller vart jag vårt någonstans så trött som jag var. Var vara att ställa om klockan och sova vidare!
 
Igår var det nämligen tjejkväll hemma hos Natha igår med massa tjabbande, lösande av världsproblem, osv osv.. Vi spelade paketleken och sen vid halv tolv drog vi igång med värsta brakmiddagen (läs natha lagade, jag & fanny satt mest och tittade på). Blev kyckling ininlndad i bacon med potatiskrocketter, ja ni hör ju!
 
 Idag (typ nu) måste jag skriva klart ett skolarbete som jag inte hunnit med. Suger väldigt mycket men ju fortare jag blir klar kan jag dra och träna. Sedan blir det jobb 15.30-21.15. Ikväll blir det förfest med de bästa sedan utgång! 
A piece of me ♥ | | Kommentera |
Upp