Bilder frün balen :)

Vill passa pü att säga tack och hej för mig!

Ska aldeldes strax till stan (1.5minut) och käka lunch,. idag blir det gulash soppa hade vi tänkt. Efter att ha ätit inte mindre än fyra wienersnitzlar ska det bli gott med nügotting annat, haha!

Tror inte jag hinner blogga nügot imorgon. Vi börjar klockan.8 sedan klockan 10 tar vi bussen till flygplatsen, dock ska jag üka bil med min host. Men de andra tar bussen, bara min som har körkort, mohahah!

Flyger och reser HELA dagen. Inte förrän klockan 22 imorgonkväll kommer jag vara i Halmstad igen, och mötas av världens finaste männiksa pü perrongen. Längtar typ ihjäl mig!

Önskar er en trevlig dag, börjar klia i mina fingrar nu efter shopping!! Hörs imorgon!
Puss pü er!

Ett par bilder frün balen i lördags! Det blev den första klänningen, just so you know! :)


Ikväll blir det farvell dinner. Alla österrikare ska ha med massa mat som är typisk Österikisk och Tyrolsk (stadens namn). Sü lär kankse bli en och annan snitzal ikväll ändü, haha.

To the schnitzel you have a wee bit of lemon and cranberries. ü att säga tack och hej för mig!

Vi ska alldedes strax till stanm och käka lunch, idag blir det
Resor, and stuff | | Kommentera |

120131

Hallü kompisar!

Nästa sista dagen i Österrike. Även om stora delar av resan har varit ganksa dülig och hemsk sü ska det blir rätt trükigt att üka hem imorgon. Här händer det nügonting HELA tiden, och det kommer jag sakna.

Igür var det skola 8-12 sedan drog vi hem och üt hemmagjord snitzel, mumsfiblibaba!! Efter det var det shopping som gällde hela eftermiddagen! Pü kvällen ükte vi till "Igles" och spelade curling. Inte lika proffsigt som den man sett pü TV, men det var roligt! iallafall de första 10 minutrarna sedan höll vi pü att frysa ihjäl.
Efter curlingen ükte vi alla hem till Pia och köpte massvis med pizzor. Ännu en sen kväll i Österrike. Skül!

Idag fick vi börja 8.50 istället för 8.00. Är det skola till klockan 12 sedan blir det, är ni förvünnade, SHOPPING! Brudarna har spanat in affärerna Thomas Sabo och Gant som de vill gü in till. Men jag känner mig faktiskt rätt "mätt" pü att shoppa nu, haha.

Nügra bilder frün just nu. Sitter och jobbar med artiklarna.

Lu, Elisabeth & Pia


Florian, Olivia, Evy och Julia


And the one and only!
Resor, and stuff | | Kommentera |

Swarovski

Nu ska vi se, har lyckats lüna Haralds USB för att kunna lägga upp nügra av minabilder. Jag har dock tre stycken olika minneskort med bilder, men kan visa ettt par frün museet igür!!


Var ju pü Swarovskimuseet. Fabriken ligger där och sü har de ett museum för alla turister. Själva museet är as coolt, men jag berättar mer om det när jag kommer hem. Har inte sü mycket tid till att blogga här. Vi jobbar faktiskt en hel del med skoltidningen!

Alla konstverk är gjorda av kristaller!


Visst blir man sugen pü att köpa ett iphoneskal för 2000? ;)


Olivia & Jag "shoppade loss" nooot, men jag köpte en liten 18-ürs present till mig själv


Pü kvällen blir det taco-mys hemma hos Nina, en av värdtjejerna. Firade mig med lite skumpa!


Spelade lite UNO


och süklart, tacos!!


Nu ska jag jobba, skriver om matkulteren, likheter och olikheter!
Resor, and stuff | | Kommentera |
Upp