11 Augusti 2013

Godmorgon bloggisar!
 
Låtsas att klockan inte är 12 och att jag skulle vart ute och sprungit vid 10... Men var inte i säng förrän 4 så antar att kroppen behövde sova ut.
 
I fredags gott folk var vi ute och firade Tilda med en liten middag på Fox and Anchor! Super mysigt med gott sällskap, synd bara att vi knappt kunde säga ett ord till varandra på hela kvällen. Bandet som var där spelade så högt att jag på riktigt hade ett svagt ringade kvar när vi gick därifrån. Käkade deras skaldjurspasta med räkor och musslor, nomnom.
Lyckades till och med få bandet att spela "Ja må hon leva" och hela restaurangen med på noterna.
 
Tilda & Nellie
 
Skaauul
 
Efter middagen gick tant-Frida hem och tur var väl det eftersom jag jobbade 15.5 timme igår. Så det var min fredag och lördag, yeeay.
Nu ska jag och bror ut och gå en runda innan x antal timmar jobb idag igen.
A piece of me ♥ | | En kommentar |

Vår ö-luff

Tjena tjena!
 
Igår var det exakt en månad sedan jag och Max kom hem från vår nästa tre veckor långa semester i Grekland. Dags att blogga lite om resan då, hehe.
 
Maten, jag var inte alls förtjust av något på den grekiska tallriken. Visst skaldjuren var goda men smakade lika dant överallt. Slovkain njaaa. Däremot gyrosen (som gick att köpa för 20kr i varje gatuhörn) var jätte god. Tzatziki som både jag och Max är väldigt förtjusta i förstördes tyvärr på andra ön då vi fick in en som fräte på tungan, riktigt obehagligt.
 
Grekisksallad
 
Gyros
 
Havet, mmm vad kan man säga. Jag älskar medelhavet! Turkost vatten med småfisk att snorkla efter utan risk för stora farliga hajar! Svalkande utan att vara iskallt.
Kamari - Black beach
 
Red beach
 
Amorgos
 
Folket, grekerna på fastlandet och otrevliga, stressade och väldigt oserviceminded. Men på öarna, ett helt annat bemötande! Försäljarna var inte som i Turkiet när de står och skriker efter en utan de stod tyst och stilla i sin affär. Visst de gick ju en meter bakom heeeela tiden och fråga om man ville ha hjälp, men det är väl bara att räkna med.
 
Boende, vi fick hotellrum för 150kr/natten var, och då bodde vi allt mellan stuga och slott. På Paros hamnade vi 2km från stan i en källare medan både i Santorini och Naxos bodde vi med pool och 500-1000 meter till stranden. På Ios blev lite lurade, fick en hel lägenhet med kök, vardagsrum, badrum och sovrum för 150/natt. As bra tyckte vi, tills vi märkte att vi saknade varmvatten, stekpanna, soptunna, wifi, stekspade m.m
När man hoppade av i hamnen stod det alltid hotellinkastare som väntade på oss. Mellan 10-20 pers från olika hotell på olika delar på öarna och i alla prisklasser, riktigt smidigt!
 
Anna studios - Amorgos
 
Vårt hotell i Naxos
 
Båtarna, jag var ju helt säker på att man åkte i små mysiga fiskebåtar mellan öarna. Och att alla låg inom en timmes avstånd, FEL FEL FEL. Man åkte färjor som var dubbelt så stora som de som går mellan Sverige och Danmark var 20 minut. Färjorna tog mellan 4-7 timmar att åka och kostade mellan 250-600 stycket.
 
Minsta och snabbaste färjan, Sea Jets.
 
 
Så kommer fler detaljerade inlägg om varje specifik ö. Har ni frågor, bring it!

Date-night

Morsning korsning!

Sitter på gymmet och dricker favorit celciusen innan favoritpasset, rygg och axlar <3

Igår så var jag och baby ute på stan en sväng. Blev middag på Tillsammans nere vid Nissan sedan en kaffedrink på Bulls innan vi gick på bion World War Z!
Riktigt mysig kväll med mitt hjärta<3

Bion tyckte jag var bra, riktigt läskig ibland med zombisen men då satt jag som en 5-åring och blundade under mina 3D-glasögon hehe.

Idag fyller bundisen 19 så vi ska ut en sväng ikväll och skaka lite roompa! Grattis igen bästa Tilduz!

A piece of me ♥ | | Kommentera |
Upp