X-mas

Julen är över för iår.
Fått fira med min underbara familj, festat till det med min härliga vänner och fyndat skor på rean, kan det bli bättre?!
Efter en 7-dagars non stop- arbetsvecka både på Maxi och Bullen var det perfekt med en lugn jul. Jullunch hos moster ute i skogen och kvällsjul hos farmor och farfar. Även lite lek och stoj med kusinerna och sedan hetsig klapplek.
 
Började dagen med mysfrukost med den lille brodern, rödbetssallad och köttbullar, nomnom!
 
Lilla familjen Palm/Bengtsson uppradade. Verkade som de hade en dresscode jag måste missat... opps..!
 
Mat för fem personer... Jo tjena inte undra på att man lagt på sig 2 kg haha
 
Tur tomten hade en back-up plan när snön uteblev iår.. Min kusins lycka när han fick åka med på tomtens fyrhjulning efter presentutdelningen var oslagbar!
 
Avslutade julafton med att förlora mot farfar i Quizkampen, än är det krut i gubben!
 
Juldagen börjde med lite förande en mi casa (snyggt man stylar med sina spanska kunskaper) och sedan klubbande fram till småtimmarna.
Började med lite plock, nomnom!
 
Nu kör man på med jobb igen och sedan är det nyår. Nytt år nya möjligheter yada yada.
En månad kvar tills man checkar in på systemet, 46 dagar kvar till Barcelona.
Kanske dags att börja rensa ut rummet. Både ser fram emot och är lite nervös över att packa ner hela mitt liv i två väskor, sätta mig på planet och sedan börja om. Ny stad, nya människor. Så lycklig att jag har dig vid min sida.
 
Ibland känner jag att jag har det jävligt bra här. Känner att jag är nöjd. Trivs otroligt bra med mitt jobb, har fantastiska kollegor. Har vänner, har ett liv här. Varför inte börja plugga och säkra framtiden? Fortsätta på den tryggheten jag byggt upp här? 
Men sen lyssnar jag på mitt hjärta och min magkänsla som skriker att jag måste ut. Jag måste våga satsa för att vinna. Lita på mig själv och lita på att allt kommer lösa sig. Livet är inte en färdigskriven bok med ett slut. Varje dag fyller vi våra tomma blad med erfarenheter, kärlek och personlig utveckling som gör oss till de människorna vi är. Jag vill inte sluta utvecklas. Jag vill inte ge upp. Aldrig ge upp utan att försöka! Jag längtar så efter den dagen då jag börjar plugga. Men innan dess har jag flera sidor att fylla. smyger in ett #kbk
 
Märker att mitt lilla jul inlägg spårade här på slutet. Yta mixat med personligt djup. God fortsättning, gott nytt år och godnatt!
 

BCN update

Tjäna!
 
Både kul och läskigt att det är så många som är här inne och läser. Fick mycket respons från både nära och kära och allt mer avlägsna vänner på det senaste inlägget, och det är ju kul att man når ut. Stöd och support är verkligen alltid välkommet!
 
Barcelona kommer närmare för varje dag som går. Flyg och boende är fixat. Nu är det bara jul, en tripp till varmare bredgrader sedan står vi där redo på perongen. Tänk att eftermiddagen den 11 februari kommer jag och Tilda stå i vår lägenhet mitt i city. Vår lägenhet. Som sambos. Blir så sjukt när jag tänker på det!
 
För den nyfikne: vår lägenhet, en etta, på 42kvm. Ligger i Gotic om det nu säger er så mycket hehe. Boendet gäller för första månaden sedan söker vi nytt där nere på plats. Känns tryggare att ha möjlighet att kunna gå på visningar så man inte binder upp sig på något som visar sig var skit.
 
Upp