Aqua Extreme Adventure

Tjäna tjäna! 
Min första lediga helg sen sedan i våras, hur skönt?! Men ledig betyder inte ligga i soffan och lata sig nooope, som vanligt lyckas jag fylla mina dagar med massvis av aktiviteter!

Idag är det Arenahallens dag så det kommer vara smockat med aktiviteter och bland annat då Aqua Extreme Adventure (http://www.halmstadarena.se/evenemang/evenemangskalender/evenemangsarkiv/halmstadarenadagen.5.24e058341414f0768571620.html) videoklippet finns längst ner på sidan! 
Blev lite smått chokad när Calle från vattengympan ringde igår och bad mig vara med i uppvisningsteamet! 
Så kl.13 ska jag och Tilda kötta brandslangen, stegen och TRX-banden för allmänheten! 


Så har ni inget för er är det fritt inträde till badhuset idag! Welcome! 

A piece of me ♥ | | Kommentera |

Stunder jag aldrig kommer glömma ♥

Tjäna tjäna!
Long time no see...
Har senaste tiden rensat ut, sorterat och försökt fixa mitt liv. Har gått med 5 smällfulla påsar till återviningen, flyttat upp 100 sommarplagg och acecoarer på vinden (och ändå är gaderoben smockfull...). Rensat skrivbordet på pappersarbeten som legat sedan innan stundeten.
Gav mig även på den tuffa biten att sortera upp alla bilder på min dator som jag tagit sedan april... Tog sin lilla tid men bra blev det. Har faktiskt alla mina (och då menar jag vekligen alla) bilder sedan 2007 i mappar sorterade på årtal, månad och händelse! är man ett freak eller..
 
Roligast var det ju helt klart att kolla igenom bilderna från Alanya, balen, studenten, grekland och Summerburst!
 
Fantastiska, underbara, bästa Alanya ♥
 
 
Imponerade på de andra gästerna med våra poolkonster!
 
 
Balen
 
Studenten
 
Ö-luffen i Grekland
Santorini
 
Amorgos
 
Ios
 
Naxos
 
Summerburst
 
 
När man ser tillbaka såhär så inser jag vilken fantastisk sommar jag haft trots mycket jobb!
Vi har haft en kanonsommar med härligt väder hemma i svea rike som bjudit på flera lata dagar ute på Tylösand och frösakull. Roliga och busiga kvällar på Bulls med lite vin och oförglömliga dansmoves!
 

Prrfekt fredag!

Hallå hallå! 

Sitter uppe i fikarummet på rast. Nästan jobbigt med en timmes rast mitt på dan, man blir ju så seg.... 3 timmar kvar sedan blir det hem, duscha och vidare till Wild West för god mat med trevligt sällskap <3

Igår blev det en jätte mysig familjekväll, senast alla 4 var hemma samtidigt var väl i våras..... Hehe så var väl dags! 
Vi hjälptes åt med att fixa laxrullar med philadepia och västerbottenost, hackabackpotatis och till efterrätt kanelbullar, nomnom! A piece of me ♥ | | Kommentera |
Upp