Kontraster!

Igårkväll efter 1.5h spanskalektion gick jag med Tilda till Harrys för god mat och dryck! Mötte upp Kimsan och snackade bort flera timmar. Medverkade även i deras musikquiz (som vi förövrigt kom sist i haha) 

Imorse var det helt andra puckar! Började dagen  med en mix på äpple, grantäpple och mitt kiwi youghurt protein från fitnessguru och till det två kokta ägg, nomnom! Så nu är jag ute på en pw i det härliga vädret med economista i lurarna. Perfekt längd på deras podcast till min vanliga runda på 5km. Sedan är jag sugen på ett rygg axel-pass, niiiice!


A piece of me ♥ | | Kommentera |

Mix & Go

Godmorgon mina vänner! 

Efter nio sköna timmars sömn var det mindre roliga sysslor som fick mig ur sängen imorse. Men maskinen med tvätt snurrar och dagens matlåda står på spisen. 

Måste visa er vad jag köpte igår!! Mix & Go från Blender. Liten och smidig mixer med två tillhörande shakers med lock! Så bara mixa ihop goda frukter, vända på shaken och gå! 
Tänkt att jag ska få i mig så mycket vitaminer och antioxidanter nu i höst så jag slipper bli sjuk! Hehe
Så igår blev det en på blandade bär, persika, kvarg och lite fruktyoggi 🍓🍍Nu ska jag äta upp min gröt och sedan göra mig iordning för jobbet 10-16! :)
A piece of me ♥ | | En kommentar |

23 September 2013

Godmorgon bloggisar! 
Sitter och smuttar på kaffe och en celcius Lime innan träning. Inspiration till passet hittade jag på ngn blogg eller Instagram  tror jag! Ska se vad jag tycker om det :)

Ser väl helt okej ut? Ska under oktober månad bygga upp min kondition igen, fixade milen under timmen för någon dag sen och satt mål på att springa 20km och promenera 20km innan veckan är slut. Stora mål och små mål gör resan lite roligare hehe. 


Annars så har det varit fullt hålligång hela helgen, med jobb som den röda tråden. I fredags blev det dubbelpass med start 6-14 och slut 16-03... Lyckades hålla mig vaken i lite över 23h men var inte mycket människa i slutet av kvällen haha. Himla tur att jag tycker otroligt bra om båda mina arbetsplatser och kollegor för annars hade det gått åt pipan för längesen. 

Ny vecka framför oss och för mig är det sju dagars jobb som väntar innan jag får en stunds vila igen, men vad gör det om 100 år? :) 
Ha det så höra vi! 

A piece of me ♥ | | En kommentar |
Upp