Julafton

God dag och god jul! 

Åkte hem till farmor och farfar igårkväll efter jobbet och spelade Bingolotto, som resten av Sverige kan jag tänka mig. Både Facebook och Instagram kryllade av bilder på uppesittarkvällen! Super mysig kväll med världens finaste sällskap! 

Nu imorse blev det lite julfrukost och förberedande. 


Idag ska jag först med mamma upp till moster i fegen och ikväll till moster i Gullbranstrop! Mycket mostrar och många kusiner, kul att träffa alla nu när man är hemma en sväng! 

Önskar er en god jul och många fina klappar! Njut av varandra och försök ta vara på dagen! 


A piece of me ♥, Mina Minnen ♥ | | Kommentera |

En gång Maxi, alltid Maxi!

Godmorgon bloggisar! 

Vill bara att det ska bli den 24:de helst den 25:te så jag får en ledig dag! Har dragit på mig en dubderförkylning nu när jag kom hem så näsan vägrar att sluta rinna och halsen känns som att andas genom rakblad, yeeeay! 

Smart drag då med knäckebröd till frukost..  Hissen går väl inte ända upp..

Men annars är allt kanon bra! Superkul att vara tillbaka på jobbet med alla härliga vänner och kollegor! Trodde jag skulle stå där som en nöt, men har man en gång lärt sig Kamben 67172 med glaze 61928 så sitter det haha. 
Minns att jag var så nervös i början (2012, wow vad händer med åren?) att jag aldrig skulle lära mig några nummer i delin hehe. 

Hade världens mysigaste fredagskväll med Malin med chips, dipp och godis. Underbart att krypa upp i soffan med en nära vän! 

Och igår var Olle här! Vi (läs Olivia) lagade klyftpotatis, fläskytterfilé sallad och bea! Till det njöt vi av ett och annat glas vin - helt perfekt lördag med min fina tjej! 

Idag blir jobb 7-16:30 kämpa kämpa! Och ikväll blir det mjukisbyxor och hemmagjord pizza, vad kan jag säga? Livet är gött! 

Det har ju ändå varit helg så slänger upp en fest bild! Helt stört att detta bara är 2 veckor sedan - Thailand take me back!! 


A piece of me ♥ | | Kommentera |

Byebye bror

Hallå bloggisar! 

Sitter i bilen påväg upp mot Göteborg för att släppa av Simme vid Sälenbussen. Tänk att efter att varit tillsammans från morgon till kväll i 2.5 månad kommer vi nu inte ses på 5 månader (skönt, skojar...) (eller) 

Sista bilden allihop förevigades med min selfiestick! Aka drömstick!

Så jag sitter bak med Simons all packning.. 

Annars idag ska pappa och jag strosa runt i Göteborg och ikväll ska jag äntligen få träffa min Olsson - kärlek! A piece of me ♥ | | Kommentera |
Upp