Karatefylla

Hallå hallå! 
Två väldigt trötta tjejer i lägenheten idag! Blev två glas vin och två öl och en karatefylla woop woop
Annars var det trevligt igår! Var liveband som körde i källarn och vi satt en våning upp och smuttade på vårt vin. Slutade hemma i sängen halv 4-4 med en chipspåse..

Spadagen blev kalas mysig! Måste nog bara vara tjejer som kan slå ihjäl en halv dag hemma med att pyssla om sig själva hehe. Den jäkla ansiktsmasken luktade ju som godis och var som klister att tvätta bort, kaaaos.
Passade på att måla på små blommor på ringfingrarna, måste varit 6år sedan jag gjorde det sist. 

Ska röja upp i lägenheten idag och storstäda hiiiimla roligt! Men när det är överstökat ska vi krypa upp i sängen och se the whole nine yards! 

Ha en härlig torsdag vänner, helgen är  så nära nu! 
A piece of me ♥, Barcelona 2014 ♥, Fest ♥ | | Kommentera |

testing A B

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1523926/?claim=x2tn82a235r">Följ min blogg med Bloglovin</a>
A piece of me ♥ | | Kommentera |

Shopping

Här är jag mitt i Europa, i ett av länderna i som ligger i framkant till all världens mode business men so far inget som tagit andan ur mig. Jaja erkänner att jag fyndat lite men jag trodde jag skulle bränna fyrsiffriga belopp dagligen på shopping... Sparkontot tackar och bugar att det inte blivit så.. Hehe

Har verkligen försökt sluta köpa kläder i svart, vitt och grått men svårt att komma ifrån favoritfärgerna även om de är extremt dystra till våren.. 
Sedan att jag är fröken "trivs bäst i jeans och t-shirt eller kjol" hjälper ju inte direkt om man vill ha en flashig garderob att impa med.. 
I meen se för er själva..

Åkte hit med flera basplagg för att lätt kunna köpa till assecoarer att piffa upp en outfit men redan tröttnat på det jag hade med mig. 
Därför har dessa plagg fått flytta in i garderoben.
Så som ni ser går de flesta av mina inköp i väldigt neutrala och tråkiga färger, lite mönster har jag ju lyckats piffa till det med. Även köpt en grå kofta och svart kjol, blå festklänning och en sidenrock, men eftersom jag är världens lataste person och inte har så stor garderob här ligger de kvar i sina påsar.. 
För en shopoholic som jag anser mig själv vara är jag stolt att det inte blivit fler inköp. Lagt mycket mer pengar på mat än vad jag lagt på kläder. Inte so fashonista som jag vill vara hehe

Men ska nog vänta tills det blir lite varmare innan jag går loss på vår och sommarkläderna! Kollar man runt på kläderna som finns i butik nu lär det bli mycket blommigt, pastellfärger, magtröjor och slitna jeans som kommer vara inne. Kom ihåg vart ni hörde det först ;)
Upp