25 Januari 2014

Tjäääna! 

Solen skiner, massa nachochips i magen och Simon o Mamma har bränt sig. Jag som är värsta solskyddstönten skrattar nu gott åt dem... #Fridaochdetvåkräftorna 

Lagom go flygresa på 12h och sammanlagt på resande fot i 24h...

Inte ens trött...

Sol & pool


Corona-heaven 😍

Klockan är här nu 17.25 så dags att duscha och fixa till sig efter en heldag på stranden. Sedan blir det käk, en promenad i stan och sen lär vi somna gott. Känner fortfarande av jetlagen så när klockan är 21 här (04.00 hemma) går ögonen i kors på mig av trötthet hehe!
Ha en trevligt så höres vi vänner! 

Mexico next!

Tjäääna bloggen!

Sista updaten från Sverige, två timmar kvar sedan rullar tåget ner till Köpenhamn Kastrup! Ska bli så jäkla skönt att komma iväg! Ser ju inte helt fel ut hehehe

Fårse hur det är med wifi men kan jag uppdatera lovar jag att langa många bilder på mojitos, snygga beach boys och pyramider! Ni hittar mig även på IG: friiduas

Ha det gött bloggisar så hörs vi!

 

 

A piece of me ♥ | | Kommentera |

Mitt 2013

Så fortsätter min tillbakablick över 2013.
 
Var snabba puckar där i maj och juni. Alanya, bal, student Summerburst och Grekland på 21 dagar. Intensivt, hann knappt packa upp innan det skulle packas ner igen.  Men vad gör det?
Efter Grekland stämplade jag in för en sommar på Bulls. Nya kollegor, gamla godingar och massvis med trevliga gäster. Långa dagar , sena nätter, mycket vin.
Hösten kom och jag gick tillbaka till mitt underbara Maxi.
 
Juni
Balen
 
Studenten
 
Summerburst
 
Grekland
Santorini
Amorgos
 
Juli
Tröjorna designade vi själva på Ios och bilden är tagen på Naxos
 
Augusti
 
September har jag knappt bilder ifrån. 2013 tråkigaste månad. Jag jobbade på, alla vänner flyttade iväg för att plugga och jag och Max gjorde slut. Inte direkt något att dokumentera.
 
Oktober
22 Oktober somnade min lille ängel in. Vi fick 3 helt fantastiska år ihop och de minnerna bär jag med mig i mitt hjärta.
 
Halloweenfest med en mix av mina och Simons kompisar!
 
Höststormarna drog in över Hstd..
November
Olivia var hemma och vi firade lillstumpans 19-årsdag med en rejäl utgång!
 
December
Lucia firande med min bundis!
 
Fixade lillebrorsan inför Crazy X-mas.
 
Hängde på gymmet!
 
Och så var året slut. Som jag skrev i det föregående inlägget har det hänt väldigt mycket under 2013.
Jag har gjort många misstag. Och så har jag gjort dem igen och igen. Men nu står jag här. Flera erfarenheter rikare, med ett lite tyngre hjärta. Spola tillbaka går inte utan det gäller att ta vara på det man har här och nu. Och trivs man inte gäller det att flytta på sig. Ingen eller inget säger att du är fast.
 
Nu är jag så redo som jag bara kan bli på 2014!
Upp