Njuter av Barcelona

Hallå bloggisar!
 
Sitter på jobbet och sliter medan Mallan och Olle är nere på stranden och steker, lyckostar. Är så kul att ha mina tjejer här!
 
I måndags var vi ju som sagt på Nasty Mondays på Apollo och dansade loss. Eller vi hoppade runt och Olivia la benen på ryggen varje gång mingelfotografen dök upp hehe
 
Igår var det växlande molnighet så vi passade på att klättra lite i berg och spana in staden från ovan. Skulle upp till en utsiktsplats som heter Bunkern, men den var tyvärr stäng på grund av renovering. Men inga sura miner för det för vi hade med massvis av fika som vi smällde i oss.

På kvällen åkte vi ner till gamla stan för lite tapas. Gick till favoritstället Sor Rita, tapas buffe plus dryck 6€, perfecto!
 
Kvällen avslutades med en super god drink på Creps i Born, stället har så sjukt proffsiga bartenders! De showar, grym attityd, glada trevliga proffsiga ALLT. Tips tips tips om ni vill ha en god och prisvärd drink!
 
A piece of me ♥, Barcelona 2014 ♥ | | Kommentera |

Bästis-time!

Äntligen är mina pinglor här!,
 
Mötte upp tjejerna på plaza catalyuna vid 21 igår sen blev det direkt hem och kvällsmat och krypa upp i soffan för lite catch up och sex and the city! 
 
Idag har det kommit lite skurar från och till så vi har passat på att göra stan! Alla tre kom hem med massvis av fynd! 
 
Ikväll det nasty för hela slanten! Ska bli så kul att visa mina tjejer stan!!

25 Juni 2014

Goddag bloggisar!
25.te och alla hoppar jämnfota över att lönen äntligen kommit in på kontot. Alla utom jag.. wiiihooo ääääälska nudlar!
 
Men det är fredag så man ska inte deppa! Och speciellt inte jag(!) för imorgon ska vi på Barcelona Beach Festival! Är så taggad!! Är bara outfiten som ska spikas sedan kommer allt vara tip top! Och ännu mer häftigt, jag har kastat in ännu mera rosa färg denna gången än första så jag kommer garanterat rocka! Lika shockerande varje gång jag ser min spegelbild haha.
 
BBF
 
 
Sneak peak!
 
Maja har två kompisar här som ska stanna över helgen så kanske blir en liten ölrunda ikväll, dock väldigt lugnt så man pallar hela kvällen, natten och morgonen imorgon hehe.
 
Trevlig helg till alla!
 
A piece of me ♥, Barcelona 2014 ♥ | | Kommentera |
Upp