Erotiskt museum

Tjena tjena! 
 
Lite halv taskigt väder nere i barca just nu så vi passar på att vara lite kulturella. I söndags var vi på aqua-land och idag erotiskt museum utmed Ramblan! Kostade 8 euro för att komma in och så fick man ett glas champange. 
I början får jag väl säga att Tilda såg rätt skräckslagen ut, men sen släppte det och vi skrattade oss igenom hela musemet på 1.5 timme. 
 
Taggade tjejer med champangen i högsta hugg!
 
En av de äldsta och bäst bevarade porrfilmerna på spanska, inspelad i Barcelona.
 
Och avslutningsvis en bildbomb!
 
Jämför dessa med dagens omslag haha
 
My girls!
 
Glories
 
Märks att turistsäsongen är igång nu. Först blev jag bestulen på väskan i fredags, en killkompis på sin mobil och plånbok i söndags och en annan vän sin ryggsäck med kort, mobil igår. Nu gäller det att hålla hårt i sina värdesaker!

Det händer även den bästa

och igår var det min tur. 
 
Hejdå iphone, spanskmobil, kort, körkort, cash, hemnyckel. Hade även ansvaret för en tjejkompis mobil, och den är också gone. 
 
Asså jag har ju koll på att i princip alla i Barcelona blir rånade så igår blev det så. Men skit samma det är bara materia. Kommer aldrig få tillbaka det, kanske får ut en del på förskringen, pappa skickar ner en gammal telefon så jag blir kontaktbar igen.
Tills dess, hejdå alltid-uppkopplade-mobil-beroende-Frida. Tror detta kanske blir bra. Svårast blir ju att ställa ett alarm till jobbet så jag kommer upp. Men vafan, ett problem i taget. 
 
Midsommar annars då?! Jo, väldigt trevligt! Strålande sol, inte ett moln på himmlen och firades med mina bliviande kollegor och vänner i Ciutadella parken. Bra uppstyrt med stång, midsommarmat, sill, lax, köttbullar, snaps allt som hör midsommar till.
Där efter hem för klädombyte sedan till Shoko. Dansade, hade as kul, bestulen, men ändå dans till halv kl.5. 
Efter jag letat efter Linn i 1 timme på shoko, och antog att hon dragit hem men nej. Satt mellan 5-7 utanför vår port sedan var en morgonpigg granne uppe och släppte in mig. Sedan blev det sittning i trapphuset 7-12.30 innan jag bestämde mig för att gå hem till Maja och Jacob för att leta efter henne. Booom en snarkandes Linn mellan J och M. 
Slutet gott allting gott. Ikväll blir det hemmagjord pizza för att pigga upp. 
 
Trevlig helg!
A piece of me ♥, Barcelona 2014 ♥ | | Kommentera |

Braiga nyheter!

Hallå bloggisar! 

4 dagar på hemmaplan och jag stortrivs! 

I måndags stötte jag ihop med en killkompis och vi äventyrade runt i Gracia. Hittade upp i en park och hoppade runt bland klippor högt gräs och vattenfall. As kul verkligen! 

Bra utsikt hade vi med! 


I tisdags var jag på anställningsintervju! Och om det var fler än pappa och farmor som var lite intresserade och höll tummarna där hemma så gick det bra! 
Var på utbildning idag och börjar jobba nästa vecka! Booom baby! 

Var så glad i tisdags efter intervjun att jag sket i vår matsedel som vi gjorde i början på veckan och fixade pannkakor! Inte så att Linn klagade haha

Riktiga lyxpannkakor med nutella, sylt, grädde, bacon och färska jordgubbar! Dröm i mun!  


Imorgon blir det midsommarfirande i Ciutadella parken, och håller vädret i sig kommer det bli awesome! 

Ha det gött så höres vi! :)
A piece of me ♥, Barcelona 2014 ♥ | | Kommentera |
Upp