Peeerfect sunday

Vakande vid 11, kliade Tilda på ryggen tills hon vaknade och sedan lagade vi pannkakor och bacon! Hör ni hur bra det låter?! Peeerfect sunday indeed! 


Idag regnar det utanför fönstret och vi planerar att sitta inne och plugga hela dagen. Får vi lite ork att hoppa ur pyjamasen blir det nog att gå till ett cafe i närheten, dricka kaffe, kolla på folk och mysa. 

Ikväll blir det vampire diaries, som jag längtat!! Nästan så vi får börja om från början för jag har glömt allt. Saknar livet med sovmorgon, sola i en park, hem ta en powernap sedan en öl och avsluta kvällen framför VD, repeat. 
A piece of me ♥, Barcelona 2014 ♥ | | Kommentera |

29 Mars 2014

Godmorgon bloggisar!
 
Blev en innekväll för mig igår. Känt mig krasslig hela veckan, men inte vågat stanna hemma från skolan för då missar man massa och hamnar efter. Så igår när jag fick chansen att sova ett par extra timmar medans de andra var ute och gjorde Barcelonas gator osäkra tog jag den dirr.
Att så intensivt lära sig så mycket på 4 veckor tar på en! Vaknade inatt av att jag låg och rabblade ingredeienserna till en Hemingway Daquri. Kan ni fatta? Vaknade av min egen röst: "Glass:Rocks/Chilled Martini, Ice:Cubed/None, Method:Shake&FineStrain/Strain Ing:White rum 4 cl, fresh lime juice 2cl marschino 2cl, grapefruit juice 2cl..."
 
Hade ställt klockan på 11 för att komma ut en sväng medan de andra vaknar till liv. Så 5 km pw/jogg blev det. Skönt att komma ut i tid för sen fylls gatorna på med folk. Försökte leta upp skolan jag ska börja på om 9 dagar men ikke sa nicke. Fått bekräftelsen från csn nu, så nu blir det på riktigt!
"But first let me take a selfie"
 
Och hemma igen blev det en dunderfrukost! Tilda och jag lyckades verkligen med världens bästa veckohandlning. Har inte ens i närheten börjat sina i hyllan än!
Så är de andra vaknar till liv ska vi till ett ställe i gamla stan som heter Milk på brunch! Solen kikar fram idag men blåser rätt mycket, tyvärr. Ska även fixa ett spanskt nummer här nere så jag blir kontaktbar. Måste erkänna att det fungerat hur bra som helst att vara telefonlös i 7 veckor! Perfekta sättet att dissa folk på som man inte vill höras med igen, hehe.
 
 
Ha en nice dag mina vänner!
A piece of me ♥, Barcelona 2014 ♥ | | Kommentera |

Fresh 11

Tjeeeena! 
Låt oss alla tillsammans höja våra händer mot himlen och tacka gud att det är fredag! Praise The Lord! 

Nej den här veckan och dagen har bara rusat förbi! Storstädning av baren idag, drinktävling och provsmakning på veckans 25 nya drinkar!
Minns ni att jag tippade vår drink som vinnare?! Kan man tro att jag har ett sjätte sinne eller?
Vinnaren i dagens tävling blev självklart vår "Fresh 11"! 
Hade lite regler att följa så ni inte rynkar på näsan att vårt recept, hehe. 
Endast 5 ingredienser, bara sprit från skolans sponsorer och drinken var tvugen att innehålla Aperol eller likör43 eller Campari. Så:
Hendricks Gin 4cl
Aperol 2cl
Lemon Wedge 4pcs
Ginger sugar syrup 2cl (hemmagjord) 
Tonic Water top

Så vår vision var en fräsh, frisk och vacker drink! Tycker vi lyckades rätt bra! Den blev så god! Har under veckan testat olika smaker ihop och fått komponera ihop drinken från scratch! 

Blev även en espresso martini! 


Upp