Change of plans!

Hallå bloggisar! 
 
Ska äntligen stilla er nyfikenhet!
För 5 veckor sedan fick jag reda på att EBS kontoret ska flytta till Barcelona, samma dag som jag anlände fick jag nyheten serverad. Har velat fram och tillbaka hur jag vill göra och vart det ställer mig. 
Jobbet är super kul och kollegorna är helt fantastiska, men, det finns alltid ett men, jag är klar med Barcelona. 
Jag kom hit för att få uppleva 6 månader i Thailand och kunde inte riktigt släppa den drömmen.
 
Så istället för att följa med kontoret till Barcelona kommer jag stanna i Thailand! Vi flyttar kontoret sista oktober och sedan kommer jag stanna för företaget första veckan in i november innan jag ger mig av. Och till det bästa av allt. Världens bästa bror kommer ner i slutet på oktober och tillsammans ska vi backapacka runt här nere i Asien till mitten av december! 
Det blir den perfekta luckan för honom mellan hans säsongsjobb och jag får stanna kvar extra här nere! 
 
Det blir inte sex månader utan äventyret blir lite kortare, men jag kommer inte heller vara bunden till att alltid röra mig runt Patong - Phuket. Jag är fri och jag är väldig lycklig!
 
Kan tala om att klumpen jag haft i magen, ni vet när man inte riktigt vet vart livet tar vägen har äntligen lösts upp. Tack alla ni som kommit med goda råd och stöttat när jag suttit fast här nere!
 
A piece of me ♥, Thailand | | 3 kommentarer |

Day 29 in paradise

Hallå bloggisar! 
 
Inne på min 5:te vecka i thailandet och alltid flyter på.
För var dag blir det bara bättre och bättre väder och jag börjar bli pepparkakasbrun (kräftröd..) Att vakna, kaffe vid poolen sedan ut och ta en powerwalk på små skogsvägar i regnskogen, se elefanter och ormar innan lockan ens slagit lunch är annorlunda men jag älskar det!
Har väldigt roliga nyheter att berätta men håller lite på de till. Den som väntar på något gott..
 
Helgen har varit toppen. I fredags hade tjejkväll i huset! Vi är ju 50/50 med tjejer och killar i huset så att bara vara tjejer en kväll var amazing. Killarna var på visa-run i Singapor så vi till tillället i akt! 
 
Lördagen började med frukost vid poolen, ta dagen i lugn takt med cola och en bra bok - snart klar med Millenium trilogin, mitt liv kommer vara över när boken är det Haha. 
Kvällen kom  och hela gänget drog till Bangla. Först var vi hos en av killarna på förfest sedan höll vi igång tills på 7 på morgonen. Riktigt riktigt grym kväll! Vårt gäng är helt enkelt fantastiskt. Kommer sakna vår grupp och sammanhållning när de flyttar vidare.
 
Ny vecka nya tag och min inbox är totalt översvämmad av mail, jippie. Så börjar jobba en timme tidigare och lär få sitta över lika länge. Men vad gör man inte.. 
 
Ni får ha en fantastisk dag! 
A piece of me ♥, Thailand | | En kommentar |

Cheers for the freakin' weekend!

Vi har ett citat som håller humöret uppe under veckorna "Even though you have a shit lot to do you still have the weekend" och äntligen säger jag bara! 
 
Nu till helgen ska vi bara ta det lugnt tror jag! Börjar med att gå ner i området och se om vi kan hitta ett ställe att ta en massage på, behöver knåda min rygg efter en vecka i datorstolen. Sedan ska vi laga mat hemma ikväll och se på en bra film!
 
Imorgon håller vi tummarna för fint väder så vi kan åka till starnden! Annars ska jag öva på scootern och (om det går) köra upp till Big Buddha! Ligger bara 5km från vårt hus, men är en 90graders backe hela vägen upp.. Inte det roligaste att gå i - tro mig jag har provat haha. Sådan fruktansvärd träningsvärk i rumpan! 
 
Trevlig helg med er! 
 
A piece of me ♥, Thailand | | Kommentera |
Upp