Sitges!

På lördagen hade vi ställt alarmet för att komma upp i tid men båda låg vi och drog oss hehe. 
Efter nån timme hemma i lägenheten kom vi iväg till tågstationen och åkte iväg mot Sitges! 

Vi köpte med oss massa frukt och la oss på stranden! Självklart ligger jag 4h i solen utan skydd och drar på mig en andra gradens brännskada... Var i tre vändor och doppade mig för att sänka kroppstemperaturen men inte hjälpte det! 

Efter de bästa soltimmarna gick vi runt i staden, drack ett glas cava i solen och fönsterglasshoppade! 


Härlig dag i underbara Sitges! 

Mamma weekend!

Hallå bloggisar! 

Nu har mamma åkt hem och allt har återgått till det normala! 
I torsdags efter jag hämtar henne vid bussarna så gick vi och vietnamesiskt! Ett nytt kök jag har börjat tycka om! Som ett sämre thailändskt alternativ ;) 

Under fredagen blev det en sväng på stan och sedan gick vi ner till stranden! 
Vi låg bara ett par timmar men för mig som inte solat sedan i december brände jag mig såklart! Att man aldrig lär sig! 

På kvällen blev det cava, oliver, ost och korv innan vi strosade runt på stan! Helt galet så köpte jag min efterlängtade Michael Kors väska! 

Nu får jag äta nudlar och springa på stranden istället för uteställen hehe

Drömhelg delux

Vilken drömhelg jag har haft!! 

I fredags så gick vi hela kontoret först och kikade på det nya boendet och det var amazing!!! Jag hade så gärna bott där när jag gjorde min kurs! Mitt i  centrala Barcelona, as fina rum, soldäck och en pool!!! Ja tack! 

Efter gick vi till skolan och åt snacks och drack goda drinkar! Gick dock vid 19.30 och shoppade lite på vägen hem och sedan i säng vid 22:30, så ansvarsfull så hehe. 

Lördagen började på Ikea med min Emelie! Ända jag införskaffade var ljus och fläder- och rabarbersaft nomnom! Gillar att bränna och äta upp mina hårt injobbade pengar... 

Åt lax, nom nom long time no see! 

Vid 17 drog världens största kuddkrig (på riktigt världens största) igång på Plaza Cataluña och självklart var vi redo med kuddar och slog oss fram haha. Alla åldrar som samlats och det var dunfjädrar och ludd överallt! 

Hem för en liten powernap innan jag mötte upp mina tjejer för ett glas vin (och två öl) mysmys! Nu kommer det gå 25 dagar innan vi är samlade igen, så avis på Tildas! 25 dagar i Mexico hade man inte tackat nej till nu! 

Söndagen började med en sovmorgon och sedan satte vi oss på metron till Mountbau för att gå på färgfestival! Crazy I know!! 
Så vi kom dit i vita/ljusa kläder, köper öl och färgpulver och sedan började vi kriga oss runt! Helt fantastisk helg, grymt väder och bra sällskap runt mig! Nu är det bara två dagar kvar sen är mamsi här! 

Upp