Så vad händer härnäst?!

Hej alla nyfikna själar ute i bloggvärlden! 
 
Har varit lite tyst här på sistonde men haft fullt upp iv verkliga livet. Åter igenom kommer hösten och jag slås av tankarnma "vad ska jag göra med mitt liv?" "är det dags att växa upp?" "ska jag plugga?" "ska jag resa?" "varför har jag inte mer kläder?" "Frida sluta shoppa börja spara!!" 
 
Men så lyckas jag lugna ner mig och inser att jag bara är 21 år och att man får lov att göra fel och lära sig av det. Vad spelar det för roll om jag är 21 eller 22 när jag börjar plugga? Se vad mycket jag lärt mig på de åren jag pauasde från gymnasiet. Se så många olika ställen, och länder jag har hunnit bo i och besöka. 
Som jag hunnit resa världen över, vänner jag skaffat mig och läxor jag lärt mig på vägen! Det finns inga rätt eller fel sålänge man gör det med ett leende på läpparna!
 
Så vad händer här näst? Jo det ska ni bara veta! Jag står inför flera riktigt häftiga resor! Jag filar på de sista detaljerna men ni komemr få veta så fort allting är spikat (och pappa & mamma fått veta) haha 
 
Första resan som står på tur har jag redan avslöjat lite om! Den 18-20 september åker jag med EBS till Ibiza, woop woop! Det är helgen för alla avslutningsfester så kommer bli riktigt fett! Jobbet har fixat flyg, boende och klubbar så allt vi behöver göra är att dyka upp och njuta av helgen, amazing!!!! 
Handen upp alla avundsjuka ;)
 
 
Under hösten kommer det bli mycket som händer och så också för våren, men det kommer senare! Det jag kan berätta är att jag kommer lämna Barcelona under hösten och komma i oktober vara i Halmstad, så vill ni fika, börja boka upp mig nu - skämt åsido! 
 
Här kommer bilder från helgen! 
 
Walter, Tom Jessica och jag fulla som kastruller på metron påväg till Gracia! Har blivit så att jag inte fetsar mer än 1 gng i måanden och då slår det mig hur lite jag tål.. Tur jag har vänner som håller koll på mig om jag skulle spåra hehe 
 
Jag och Elin ville kramas med en dinosaurie! 
 
Sist men inte minst, street art! 
 
Ni ha en härlig dag så hörs vi snart igen! :) 
 
xx
A piece of me ♥, Barcelona 2015 ♥ | | Kommentera |
Upp