Scandi-night!

Hallå bloggisar!

Här var det tyst som i graven.... 

Fullt upp på jobbet, fritiden spenderas mest med Game of Thrones, för 4:de gången..... Säsong 5 släpps ju nu i vår så vill ha alla scener fräscha i minnet! 

Hade härom kvällen världens mysigaste kväll med mina Scandi-tjejer! Vi (läs Emelie) lagade super svensk mat, panerad fisk, potatismos, dillsås och ärtor! Nomnom nom! 


Elin stod för helt fantastiska drinkar, fantastiskt starka..... Och till dessert blev det mörkchokladkaka med grädde och jordgubbar! 


Behövdes verkligen en tjejkväll med massa skämt, lite gossip och kärlek! Efter mat och dryck gick vi till Creps och resten är historia. 

Mis chicas!

Handen på hjärtat så mådde jag som jag förtjänade i torsdag och det var med nöd och näppe jag överlevde dagen OCH lyckades göra 4 sälj, ibland undrar jag vart dessa superkrafter kommer ifrån.. High five! 

Idag är hela gänget påväg ut från Barcelona mot en Cava gård. Vi ska under dagen få tillverka vår egna cava! Fun fun fun! 
Hade varit super kul om vi får skapa och smaksätta den själv, tänk er en choklad-smakande cava, eller med smak av bacon?? 

Återkommer med svar och resultat! 
Ha en trevlig helg bloggisar! 

Xoxo 
A piece of me ♥, Barcelona 2015 ♥ | | En kommentar |
Upp