Scandi-night!

Hallå bloggisar!

Här var det tyst som i graven.... 

Fullt upp på jobbet, fritiden spenderas mest med Game of Thrones, för 4:de gången..... Säsong 5 släpps ju nu i vår så vill ha alla scener fräscha i minnet! 

Hade härom kvällen världens mysigaste kväll med mina Scandi-tjejer! Vi (läs Emelie) lagade super svensk mat, panerad fisk, potatismos, dillsås och ärtor! Nomnom nom! 


Elin stod för helt fantastiska drinkar, fantastiskt starka..... Och till dessert blev det mörkchokladkaka med grädde och jordgubbar! 


Behövdes verkligen en tjejkväll med massa skämt, lite gossip och kärlek! Efter mat och dryck gick vi till Creps och resten är historia. 

Mis chicas!

Handen på hjärtat så mådde jag som jag förtjänade i torsdag och det var med nöd och näppe jag överlevde dagen OCH lyckades göra 4 sälj, ibland undrar jag vart dessa superkrafter kommer ifrån.. High five! 

Idag är hela gänget påväg ut från Barcelona mot en Cava gård. Vi ska under dagen få tillverka vår egna cava! Fun fun fun! 
Hade varit super kul om vi får skapa och smaksätta den själv, tänk er en choklad-smakande cava, eller med smak av bacon?? 

Återkommer med svar och resultat! 
Ha en trevlig helg bloggisar! 

Xoxo 
A piece of me ♥, Barcelona 2015 ♥ | | En kommentar |

21 Not a big thing!

Godmorgon bloggisar! 
 
Äntligen har jag en sekund över att sätta mig ner med datorn! 
Jag ligger ju lite efter med uppdatering på sistonde, men jag tänkte bara dela med mig av en helt fantstisk dag jag hade jag 20 dagar sedan, min födelsedag
 
Jag vaknade först vid 5 för att full roomie ville in i lägenheten då 2 av 3 nyklar till vår lägenhet försvunnit på fyllan... Så släppte in min roomie, slängde in en maskin tvätt så den skulle hinna köras innan jag skulle upp nästa gång så jag skulle hinna hänga den innan jobbet. Gick och la mig igen med tanken "Jaha, det här var ju ett trevligt uppvaknande på sin födelsedag..."
Men nästa gång jag slår upp ögonen tågar Tilda, Linn och Fanny in på mitt rum sjungandes på "Ja må hon leva" med en frukostbrcka, presenter och levande ljus!
W O W 
Underbara fina tjejer så hade de varit uppe i gryningen för att hinna köpa nybakade muffins, förbereda ägg och bacon medan jag låg och sussade!
 
Hoppade in i matsalsrummet och åt frukost tillsammans innan vi var tvungna att säga hejdå för ett par timmar ifrån varandra!
 
Kom till jobbet och möttes av massvis med ballonger uppsatta vid min dator, tårta med massvis av ljus och paket - hur fina kollegor kan man ha?? 
 
Fick lov av min chef att gå en timme tidigare från jobbet för att hinna möta upp Pappa, Birgitta, Tilda och Linn! Vi hade bestämt oss för att äta tapas källen till ära på mitt och Tildas första favorit hak i staden! Så vi trängde ihop oss på två bord, hade presentutdelning, åt tapas buffé och ett par glas vin - hur nice som helst! 
Sedan gick jag, Linn och Tilda vidare för en sista öl innan det var dags att gå hem och nana!
 
Så till den super duper fina presenten jag fick av mina änglar! Jag förstår att jag kan vara en väldigt besvärlig person att köpa presenter till då jag i princip aldrig önskar mig något, och vill jag ha något då köper jag det själv. Så de slog sina kloka huvuden ihop och kom upp med den bästa möjliga preseneten! Jag älskar ju äventyr och jag älskar att göra saker ihop med mina tjejer, så jag fick en låda full med överraskningar! (Linn har faktiskt klistrat dit alla diamanter helt själv, visst är hon duktig ;) ) 
 
I min låda hittade jag dessa underbara brev...
 
..med helt underbara överraskningar! 
 
Så nu ser jag fram emot att få utnyttja mina presenter under våren! Fick även en jätte fin berlock från B, ett grenuttag (vuxenpoäng på den) en tröja, vantar (som kom till väldigt bra användning i Dublin)!
 
Idag ska jag träffa Tilda ett par timmar och storstäda vår lägenhet, fancy fancy! 

1-års jubileum!

Hej bloggisar OCH ETT STORT GRATTIS TILL MIG OCH TILDA PÅ 1-ÅRSDAGEN! 
 
Idag är det ett år sedan vi för första gången satte vår fot i Barcelona! Denna staden har gett mig så många fina vänner för livet, pinsamma minnen att skratta åt, erfarenheter och jobbmöjligheter!
Jag fuskade där ett litet tag och var på resande fot september till januari men nu är jag tillbaka, mer taggad än någonsin! 
 
Tack Tilda för detta året - du är den finaste människan man kan dela sitt liv med och jag är så glad att du har varit min sambo, är min solsyster och att du alltid finns där för mig! 
 
Tack Linn, Gisela och Susanna för att vara helt fantastiska roomies och vänner ♥
 
Tack Maja för du fick mig och lämna Barcelona för Thailand och för att du till stor del fick mig att vilja komma tillbaka igen!
 
Stort tack till alla vänner som varit nere och hälsat på mig! Saknar er galet mycket men ni är med mig ni är med min i tanken, och jag är så glad att ni saknar mig tillräckligt mycket för att vilja komma ner! Bäst är ni!
 
Tack familjemedlemmar att ni har kommit ner - jag är halv utan er! Kul att få visa "min" stad och låta er se mig stå på egna ben!
 
Fler vänner och bekanta som är sugna på att komma ner, KOM här finns alltid plats!!
 
Tack Bacelona för alla skratt och tårar! Tack för alla partykvällar som blev till promenader hem i soluppgången! Keep them coming' ♥
 
Upp