Pusselbitarna faller på plats

Hallå bloggisar!
 
 
Jag är tillbaka på benen och är mitt vanliga glada jag! Tusen tack till er som skickade så fina meddelanden till mig och kommentarer! Fint att veta att man aldrig är ensam, det blir bara tomt ibland.
 
Middagen med de nya roomiesarna var awesome!
Caroline lagade en supergod lax med pestotäcke med kokta potatiser, sallad i go röra med pinjenötter och russin, asså helt fantastiskt! Satt tillsammans och drack lite vin och skrämde upp Fanny om hennes kommande telefonförsäljarjobb haha. 
 
Igår efter jobbet storhandlade vi mat till lägeneheten så nu ska jag leva på nudlar och buljongtärning yeeay! Sedan kom Tilda över så gick vi och satte oss på en mysig uteservering och drack ett varsitt glas vin och delade på en skål oliver, super smaskigt! 


Imorgon kommer pappa och Birgitta ner så det ska bli super kul! Måste dock fixa det sista till mitt rum så de får se hur fint jag gjort det! Trivs riktigt bra i både mitt rum och i lägenheten! Skönt när pusselbitarna faller på plats! 
A piece of me ♥, Barcelona 2015 ♥ | | 2 kommentarer |

What if

Hallå bloggisar! 
 
Hoppas allt är bra med er! 
Jag har nu flyttat in i min nya lägenhet, och med hjälp med mina bundisar gjort mitt rum riktigt mysigt! En del saker fattas fortfarande innan jag visar er bilder. Mer ljus, ljusslinga och gosiga filtar! 
Första natten gick smärtfritt, visst lite tomt att inte ligga jämte Tilda och kallt som fan. Första gången på år och dag som jag sover i en 90-säng igen haha. 
 
Så allt som allt tycker jag det flyter på bra här nere. Visst finns det stunder när jag låter en mer ledsen och ensam sida av mig ta över. Där tankar som "hade det sett anorlunda ut om jag inte åka?" "Hade jag varit annorlunda, hade jag varit lyckligare?" Hjärnspöken som följer mig varje gång dramatiska beslut tas här i livet. 
Eftersom både Tilda och Linn kilar stadigt så känner man sig lite som 5:te hjulet. Inte för att de "rub it in my face" men för att jag saknar att ha någon så som de har sina killar. 
Men då dessa tankar spökar brukar jag sätta i hörlurarna, fokusera på att det handlar inte om att ha en kille här nere utan att passa på att leva. Svårt bara ibland när det finns så många saker här nere som påminner mig om back in the days. 
Get over it and get on! 
 
Nu ska jag återgå till jobbet. Ikväll kommer vår tredje roomie att flytta in i lägeneheten och det ska bli så nice! Vi har planerat ihop lite "lära känna varandra"-middag ikväll. So far, min danska roomie är awesome! 
 
 
A piece of me ♥, Barcelona 2015 ♥ | | 4 kommentarer |

Vårt kontor!

Hallå bloggisar! 

Svårt att hålla bloggen vid liv när vi inte har wi-fi hemma så nu får det bli en update från jobbet på min lunch! 

Så på söndag flyttar jag ifrån Tilda, Linn och Marcus! Fått ett rum i en lägenhet som kommer delas med en svensk tjej från Halmstad och en dansk tjej! Nya människor - nya vänner! 

Så på lördag ska jag till Ikea och inhandla lite grejer för att göra rummet mer personligt och mer mig! Ni får självklart bilder! 

Tänkte även passa på att visa vart jag spenderar 10 timmar per dag! Vårt kontor är as nice, speciellt i jämförelse med att sitta i en källare i Thailand! 

Ni ser röda ringen, där sitter jag!

Vår admin/chef del!


Och vårt härliga team! 

Och tillbaka till min pasta! 
Ha en trevlig dag så hörs vi när det finns tid och wi-fi! 
Upp