Barcelona Beach Festival 2015

Vilken dröm!
 
Min helg har varit som en rosa fluffig dröm!
Började med att vi i fredags fick sluta kl.16 ist för 17 för vi nått veckans mål - yeeah!
Gick på stan med Jessica och Frida och bara strosade runt! De käkade glass och jag unnade mig en ny sport-bh.
 
Gick och handlade ingredienser för kyckling fajitas och sedan trillade resten av tjejgänget in!
Började med hemmagjorda pardonens, fajitas och vin, nomnom! Sedan blev det mer vin och lite lekar!
Vid 01 drog vi ner till Plaza Real och Jambo! Gick in, fixade stämpel och gick sedan för en drink till, nu i efterhand förstår jag inte alls varför haha.
 
 
Dansade till kl.4 sedan hick vi hemåt, fotograferades med polisen och åt våra fajita-rester!
 
Vaknade inte allt för sent och städade upp i lägenheten innan vi rörde oss ner mot stranden. Så här dags på sommaren så är inte havet svalkande längre, stört! Passade på att vila lite, äta glass och hamburgare innan det var dags att gå hem och göra sig redo för nästa fest: Barcelona Beach Festival!! (!!!)
Alla tre flickor hemma var lite trötta men bara att tagga till = redbull! Kom hem ett par vänner till oss och vi lekte massa musik-lekar. Nostalgitema och alla tävlingsmänniskor vaknade till liv haha.
Vid 21 rörde vi oss mot festivalen och sedan, vilken jäkla underbar kväll! Musiken var amazing, sällskapet var taggade, glada och danstokiga. På det stora området lyckades vi både tappa bort vara dra och hitta varandra igen flera gånger om.
 
Bästa: Ingrosso när han drog en remix på Justin Biebers "Where are you now"
Guettas gamla favorit: "Love is gone" - dog typ av lucka förra året när vi var på BBF14 och kan tala om att lyckoruset iår är i samma klass!!
 
Dansa och hoppa runt med sina vänner, musiken som ger fjärilar i magen och en och annan öl - perfekta koncepten på en perfekt lördag! Natten går mot morgon och vi tar metron hem, alla trötta som vi nyss kommit från ett 2h träningspass - är slitsamt att dansa min stop i timmar i sanden! Men bra vader får man ;)
 
Vaknar vid 12 och vid 14 rör vi oss mot poolen uppe på Montjuic! Bara tanken på sand, fullsmockat med människor och "beer cerveza beer" gav mig panik så en dag vid poolen i lugn och ro satt fin fint! Och för att avsluta på topp tryckte vi i oss pizza och började på en nya serie!
 
 
Gash vilken toppen helg!
Mår dock sämre nu. Kände redan i torsdags att jag började bli sjuk, på fredagen slog det på öronen och jag tappade rösten, lördagen kunde jag bara kraxa, igår började hostan och idag har jag varken röst eller fungerande öron haha. Men varit hos Apoteket och han gav mig någon mirakelkur som jag hoppas ska hjälpa mig idag på jobbet. Skam den som sjukskriver sig!
 
Ha det! 
 

Tibidabo

Hallå bloggisar! 

Hade en riktig drömsöndag igår! 
Började med en lång sovmorgon, köpte sedan med mackor och pålägg och hade brunch på Montjuic med utsikt över Bracelona, så nice! 

Mötte sedan upp Ninna på plaza Catalunia och tog bussen upp till Tibidabo, nöjespark och kyrka! Först var vi väldigt kulturella och strosade runt och kikade på kyrkan (läs: tog massvis med bilder haha) och sedan gick vi ner till nöjesfältet! Tokälskade Tibidabo!! Så lugnt och gammeldags och mysigt! Vi strosade i flera timmar, och trots att temepraturen låg på 30+ så svalakde vinden skönt! 

Till nästa gång har jag med ett hänglås! 
 
Släng-gungor!! 

Just me & Jesus chilling 
 
Ninna! 


Satans bra utsikt över Barcelona! Ända vi inte kunde hitta var Camp Nou, skumt! 
Vi passade ju självklart på att åka lite karuseller! Först ut var parisehjulet och vad mysigt det var! Första varvet var väldigt skakigt men sedan vande vi oss och kunde njuta av turen! 
Nästa blev pony-hästarna! Kan tala om att vi höjde medelåldern där haha! Ungarna var mellan 2-4 år och så var det Nea och jag.. Ungarna fick ha på sig säkerhetsbälten för att inte slå sig, vi slapp! Och vad tror ni inte händer?? 
Jag hoppar upp på min häst, ber Nea filma sceen från Toy Story när Woddy ska rida på Bulleye och han stegrar sig och rider iväg. Så jag sitter på min häst: "Spring som vinden Bullseye", och så börjar jag rida på hästen. Det jag gör du är att jag skallar den jäkla platshästen får välrdens fläskläpp och börjar blöda i hela munnen, fantastiskt! Och vilken är den värsta biten? Jo Nea filmade inte. Underbart...


Lyckades ändå se rätt glad på denna bilden! 
 
Nea näst sista vecka nu, störst hur fort sommaren har gått! STANNA TIDEN!!!!!
Så imorgon ska vi äta taps på Sor Rita och till helgen blir det party partaj! 
 
Önskar er en härlig vecka! 
A piece of me ♥, Barcelona 2015 ♥, Bilder ♥ | Barcelona | | En kommentar |
Upp