Casa Barcardi

Hallå bloggisar!
 
lördagkväll och jag ligger hemma och ska se på Bron! Har gett den ett försök tidigare men såg på Pretty little liars och Sons of Anarchy samtidigt då så fastnade inte riktigt, men nu ska jag ge den ett helhjärtat försök! 
 
Idag var vi iväg på ännu ett EBS äventyr! joppade på tåget till Sitges, gick på museum, fick göra cocktails och provsmakning av olika årgångar och filtreringar. 
 


 
Efter så strosade vi runt i staden, drack en kaffe i solen och åt churros. Super mysig dag - en riktig må bra dag! 


Ha en trevlig kväll vänner <3

Bootcamp

God förmiddag! 

Trots regnet imorse krigade jag mig upp och pallrade mig till Ciutadellaparken, det var dags för bootcamp pass nummer två! 
I en timme lägger jag min vilja åt sidan och följer slaviskt (ja iaf så gott det går) deras order. Säger de hoppa, ja då frågar jag hur högt! "No pain no gain" "Snow rain always train" hör hur deras ord ekar i huvudet på mig!

Har fortfarande träningsverk i rumpan från passet i torsdag och misstänker att mina armar kommer vara döda imorgon. De är som spagetti just nu och att tvätta håret, haha den smärtan! 

Stört att mars redan är över, tiden bara rusar fram - paniiik! 
Har insett att jag behöver en mer långsiktig plan just nu och jag har börjat fila på pusselbitarna, snart så! 

Var ju och klippte mig i lördag, sa hejdå till 15 cm hår men OJ vad nöjd jag blev! 
Super duktig tjej och det är väl en på hundra gånger man lämnar frisören och faktiskt är nöjd. 

Långt och tunt

Kort och gott!Dags att borsta tänderna och gå till jobbet, vardagstugg vardagstugg.

Ha dee! :)

Paintball

Aj aj aj! 
Jag som älskar laserdome och "jaga och döda" satt och gömde mig i en buske haha. Fy fan vad ont det gjorde när man blev träffad! Jag klarade mig undan headshots men har schyssta blåmärken på både ben och armar. 

Killing team! 

Annars så händer inte så mycket här i Barcelona. Ska klippa mig på lördag, så mycket action har jag här i livet haha. 

Mycket tankar just nu. Snurrar runt om framtiden och alla beslut som ska fattas. Vart ska jag ta vägen? Vad ska jag göra? Vad gör mig lycklig? Men som alltid så hittar jag rätt, på ett sätt eller ett annat. A piece of me ♥, Barcelona 2015 ♥ | | Kommentera |
Upp