EBS Pubcrawl

Godmorgon bloggisar! 

Fått någon hemsk ovana att vakna tidigt på helgerna, min ända chans till sovmorgon.. Inte ok! Var i säng klockan fem igår och ändå så är jag klarvaken klockan nio och hur hårt jag än försöker kan jag inte somna om.. Argh... 

Sommaren har verkligen kommit igång i Barcelona, med alla dess fördelar! 
Just nu är det Primavera sound och vi var ju självklart på opening konserten! 
Drog direkt från jobbet, käkade McDonalds på vägen och satt i gräset och lyssnade på bra musik! Upp och hoppa när det kom en grym låt och sedan tillbaka igen, riktigt awesome! 
Var slut 23:30 då perfekt så vi hann med metron och var fräscha på jobbet! 

Fredag
Igår efter jobbet så drog vi direkt till stranden! En av mina kollegor ska resa vidare så vi hade lite avtackning! 
Underbara Gautier är en av de personer jag kom närmast under min tid i Thailand och alltid varit en super härlig och go vän och nu försvinner han.. Vet inte riktigt hur jag ska klara det! 

Men dom sagt, avtackning! 
Vi drog direkt till stranden, spelade volleyboll drack ett par öl och njöt av de sista soltimmarna! Sedan gick vi förbi ett argentinsk steak house, åt oss mätta och belåtna innan det var dags för lite party! 
Mötte upp EBS Barcelona som var ute på studenternas pubcrawl! Drack goa gin tonics och dansade lite smått innan vi ville ha mer ös - siktet ställt på Jambo! 
Drog förbi Chupitos, serveras bara massa shots och hällde i oss tre spännande shotar... Redan här borde min varningsklocka börjar tjuta men jag var fan stabil igår! 
Gick till Jambo och dansade loss! Var på golvet med bara massa killkompisar och det var hur kul son helst haha! Ingen som vågar komma fram och stöta på en när man står med massa långa hunkar ;) 

Mår oförskämt bra just nu, inte bakis alls (!!) eller om jag fortfarande är lite full... Återstå att se! 
Idag blir det stranden så jag är brun imorgon när jag åker tillbaka till Sverige, mixade känslor! 

Ha en toppen dag! 
Talk to you later! 

Just in case bachelorette party!

I veckor har jag, Emelie och Kajsa planerat ett "Hejdå-event" för Maja och i fredags var det dags! 

Maja lärde jag känna under min tid på barskolan då hon bodde i vår lägenhet och jobbade som eventmanager för EBS Barcelona och sen fortsatte vi att träffas i Barcelona. 
Det var Maja som först fick jobbet i Thailand och jag sa direkt att jag kommer ner över jul och nyår och hälsar på!! 3 veckor senare får även jag ett jobberbjudande i Thailand och med Maja vid min sida så kändes det inte lika läskigt att flytta tvärs över Globen på ett 6-månaders kontrakt. Sagt och gjort. 

Nu 8 månader senare är vi båda tillbaka i Barcelona och Maja ska nu vidare på nästa äventyr, utan mig... Maja har hittat kärleken och packat väskan på nytt för att flytta över till Australien! 
Så som tema på vår hejdå-fest, och för att hon ska få ha en möhippa om de gifter sig i Aussie-land så körde vi all in! 

Maja blev kidnappad direkt efter jobbet i fredags, på med ögonbindel och promenera Barcelona runt!

Under tiden hämtade vi ut en svensk prinsesstårta, blåste ballonger, samlade ihop tjejerna får kontoret i Ciutadella parken och väntade! 


Maja anländer och när ögonbindeln åker av : surprise!!! 

Vi byter kläder på Maja till en "Soon Married" T-shirt, krona på och sedan "real life jukebox"-skylten! Vi hade valt ut 5 kärlekslåtar som Maja skulle få sjunga på hela kvällen! Ge ett slant så hon kan skippa sin väskor till Australien och hon sjunger för dig, yeeeay! 

Vi blev sittande i parken och körde "The Jarrod test", hur väl känner hon verkligen the one?! Åt tårta, skålade i skumpa, sjöng massa låtar innan vi rörde på oss igen! 

Till Majas outfit tillkom det nu pantburkskalas! Här skulle ingen missa vår brud! 

Gänget <3

Vi satte kurs mot Crepes men innan dess blev vi stoppade av två gatumusikanter som ville spela med bruden. 

På Crepes blev det en Bucket, cava och shots! Nästa utmaning... Upp på baren och dansa! 


Sedan blir det mer sång, mer dryck, spännande äventyr och asgarv, lämnar dessa bilder i privata arkivet, hehe.  
Så jäkla roligt det var att styra upp det här! Majas leende non stop sedan hon tog av sig ögonbindeln var det bästa på hela min vecka! Låta henne bara ha roligt och njuta av en riktigt tjejkväll! 

Underbara fina bästa vän, kommer sakna dig så mycket nu när du åker men ses vi igen! Australien, Nya Zeeland, Sverige ja vart ni nu sätter kursen! I'll be there! <3


In pictures

Blandade bilder från de senaste dagarna 

En lunch från förra vecka! Jag och Maja kör alltid på stora och goda sallader, klassikern är lufttorkadskinka och getost nomnom. Denna dag körde vi på tonfiskröra! 

Bild jag trillade över på Instagram och sparade, dags att släppa lite på kontrollfreaket inom mig och bara ta det som det kommer.

Gruppbild på sista Cava-fredag med Jon och Janiela som nu är i Finland. De var bland de första jag mötte när jag landade i Thailand så det är väldigt ovant att inte se dem var dag nu. 

Jag och Tilduz påväg ner mot stranden!

Vi firade självklart chokladbullensdag i Barcelona med! Ett nyttigare alternativ gjort av Emelie. 

Veckans "måste" träningspass. Märker nu när jag börjar träna regelbundet och inte äter och dricker allt för onyttigt att jag redan blivit något spritkilo mindre, yeeeay! Handlar inte om att gå ner i vikt utan att hitta en livsstil som passar! Att slarva med maten går inte när man jobbar så långa dagar som jag gör! 
Speaking of, nu får jag gå till jobbet, 10-20 väntar...


A piece of me ♥, Barcelona 2015 ♥ | | Kommentera |
Upp