Moshi

Hallå bloggisar! 
 
Passar på att ge er en liten uppdatering lite snabbt!
 
Resan till Afrika började redan i onsdagskväll då vi flög från Halmstad till Stockholm. Sov på Arlanda flygplats och 6:20 lyfte vi, först till Amsterdam och sedan vidare till Tanzania, Dar es Salaam. 
 
Vi kom från ungefär 24h efter vi startat vår resa, båda mycket trötta. Vi blev upphämtade av E's vän Ben och han körde oss till vårt hotell. Helt OK ställe, fanns myggnät, varmvatten och en myrstig utanför dörren - inget att klaga på! 


Hela fredagen åkte vi runt med Ben, fixade Tanzangianskt (??) telefonnummer och hängde hemma hos Ben. Under eftermiddagen och kvällen åkte vi mot kusten och satt vid ett superfint hotell och åt middag och drack en öl. Senare kom fler av Bens vänner och vi åkte vidare till ett annat ställe och tog ytterligare en öl. 
En öl normalt ligger på 3000 TZS dvs 11kr, helt OK. 
 
Kvällen blev ändå lugn för imorse steg vi upp 05:25 inte att leka med. Sedan väntade en 9.5h bussresa till Moshi - här är vi nu, precis i starten till Kilimanjaro. 
 
Tanken var att vi skulle ta två lugna dagar nu för att återhämta oss från resan och sedan bege oss iväg på safari, men min kära pojk har nu tillsammans med vår guide ändrat lite på planerna medan jag stod i duschen så nu åker vi istället imorgonbitti klockan 6:30 - hjälp mig... När får jag semester och sovmorgon egentligen? 
Nej ska verkligen inte klaga, här är super nice! 
 
Ha de! 
 
A piece of me ♥, Mina Minnen ♥, Resor, Resor, and stuff, Tanzania | Tanzania | | Kommentera |
Upp