Status

Sitter: Vid skrivbordet framför datorn.  
Mår: Ganska bra, varit så himla trött de senaste dagarna. Tror dels det kan bero på att det just nu är svinkallt i vår korridor så man vill bara ligga under täcket, och dels för att pollen har kommit igång. Måste köpa tabletter så min hjärna kan återgå till det normala.. Sedan har jag ap-mycket träningsvärk. Körde två pass yoga igår (ett morgon- och ett kvällspass), en timme kampsport på Actic och sedan sprang jag 5.5km på kvällen - mina ben är som två stolpar idag. 
 
Sovit: 9 timmar, så borde vara utvilad som en prinsessa.
Sovplats: Sängen  
Frukost: Turkisk yoghurt med musli och lite honung ringlat på och en stor kopp kaffe!
Idag: Ska jag läsa in mig till seminariumet imorgon i semiotik ( I know, crazy), börja kika på hur man skriver en populärvetenskapligartikel och göra klart mitt tal. 
Ikväll: Ska jag träna med ett par klasskompisar. Det är MMA-fys som gäller (samma läskiga pass jag körde förra veckan) och jag vill inte vara sämst så därför tvingar jag med dem. Nej skämt åsido, superkul att de följer med. 
Ser fram mot: 1. Valborg, 2. Varmare tider! Trött på snö nu!!! 
Nu: Får jag återgå till att läsa min lärares senaste utskick, woop.
 
Trots att jag bott här nu över fyra månader så tycker jag kyrkan är lika fin varje gång jag går förbi, men kommer väl ha tröttnat på den när jag är färdig med mina år häruppe hehe. Visste ni är kyrkan är lika hög som den är lång? #uppsalafact
 
A piece of me ♥, Listor ♥, Uppsala VT16 | Uppsala | | En kommentar |
Upp