Inspark 2016

Haft en helt fantastisk vecka och inspark! Fantastiskt bra uppstyrt av studierektor, generaler och faddrar.
Vi blev överraskade med en skämt-tenta efter vårt upprop och sedan stormade våra generaler in. Temat för vår inspark var ondska och Ondskans råd behövde bygga en armé för att ta över Polkandia (pol.kand), vi delades in i lag och jag hamnade i Mean Zombie Girls. Alltså mean girls som nu blivit zombies och ännu ondskefullare haha.

Våra generaler, klädda som Hades, Frollo, Jafar och Magnificent! Helt sjukt bra kostymer!
 

Insparkens första dag började direkt med en stadsvandring i Uppsala och sedan hade vi en knapp timme på oss att byta om till nya rosa outfits innan vi skulle ses igen för att ge oss ut på skogsrave! Ute i Uppsala skogar hade de förberett med musikanläggning och lampor i träden. Här dansade vi under bar himmel inpå småtimmarna.

Taggade tjejer!
 
 

Trots att vi varit vakna natten lång möttes vi på lördagen redan klockan 10 för att hinna med att leka och tävla mot varandra. På kvällen hade vi abonnerat BJ, Birger Jarl nattklubb, och det blev dansbattle! Enda tävlingen MZG kammade hem haha

 

Söndagen gick åt till återhämtning och skriva och öva på spex. Vi fick i uppdrag att komma på ett spex på 3.5-5 minuter som skulle innehålla 10 helt tokiga ord som bland andra: Bogota, fläktsystem, Clinton, Sill, Sabotage. Men vi fick till en hel del bra rim men fick även rycka in med ett gäng nödrim hehe.

Måndag 08:00 möttes vi vid ekonomikum för att slussas ut i skogen till Ekeby bygdegård. Heldag med lekar och på kvällen stod "sexa" på schemat. En sexa är en fulsittning med mycket gap och hejaramsor, sitter ner i ena sekunden och i nästa står man och hoppar på sin stol.. Allt annat än städat så att säga.

Mean Zombie Girls
 
 

Efter en väldigt intensiv kväll och extremt få timmar sömn bussades vi hem igen och resten av dagen gjorde inte många knop.

Gårdagens smink, kläder, "sår", men med filter på snapchat kan man rädda allt haha
 

Onsdag, tävlingar på dagen och pubkurra! Vi möttes upp och delades in i lag, nu skulle vi springa mellan Uppsalas 13 nationer och tävla mot de andra lagen i: svärd, säck och kanon, en piratversion av sten sax påse! Super kul kväll som avslutades med ett 02-släpp på Östgöta nation.

 

Torsdag, som vanligt, lekar och stoj på dagen. MZG absolut bästa dag, inte prestationsmässigt kanske men fy fan vad kul vi hade på dagen med pepp, trams och lekar. Här fick vi skjuta ut Ahlgrens bilar ur näsan, rulla ner för backar, förflytta vatten mellan varandra varav 90% hälldes i ansiktet på sin kamrat haha.
På kvällen skulle alla veckans tävlingar avgöras och kvällen hade planerats av våra generaler. Fyra lekar som säkert hade varit hur roliga som helst, men, regnet öste ner. Alla var dyngsura in på underkläderna (trots regnkläder) och frös. Men inga sura miner utan kämpaglöden fanns där inne någonstans. Låg på alla fyra i regnet och grävde efter kartongbitar i fyra minuter utan resultat... Vad gör man inte för att plocka poäng.

 
 

Fredag, the final Day! Började med en tipsrunda och sedan ett par timmars paus för att alla skulle hinna göra sig redo för kvällens Gasque, finsittning. Klockan 15:30 möttes vi upp för en fördrink och sedan höll festen igång till kl:05 imorse. Att jag ens lever och andas idag är ett mirakel. Men vilken underbar kväll! Helt fantastiskt uppstyrt!

 

Idag möttes vi upp vid 13 för lite picknick/brunch i ekoparken.
Kunde inte önskat mig en bättre inspark eller gäng. Haft så jäkla kul och tiden har verkligen flugit fram! Amazing!!

 
A piece of me ♥, Uppsala HT16 | | Kommentera |
Upp