Inspark 2016

Haft en helt fantastisk vecka och inspark! Fantastiskt bra uppstyrt av studierektor, generaler och faddrar.
Vi blev överraskade med en skämt-tenta efter vårt upprop och sedan stormade våra generaler in. Temat för vår inspark var ondska och Ondskans råd behövde bygga en armé för att ta över Polkandia (pol.kand), vi delades in i lag och jag hamnade i Mean Zombie Girls. Alltså mean girls som nu blivit zombies och ännu ondskefullare haha.

Våra generaler, klädda som Hades, Frollo, Jafar och Magnificent! Helt sjukt bra kostymer!
 

Insparkens första dag började direkt med en stadsvandring i Uppsala och sedan hade vi en knapp timme på oss att byta om till nya rosa outfits innan vi skulle ses igen för att ge oss ut på skogsrave! Ute i Uppsala skogar hade de förberett med musikanläggning och lampor i träden. Här dansade vi under bar himmel inpå småtimmarna.

Taggade tjejer!
 
 

Trots att vi varit vakna natten lång möttes vi på lördagen redan klockan 10 för att hinna med att leka och tävla mot varandra. På kvällen hade vi abonnerat BJ, Birger Jarl nattklubb, och det blev dansbattle! Enda tävlingen MZG kammade hem haha

 

Söndagen gick åt till återhämtning och skriva och öva på spex. Vi fick i uppdrag att komma på ett spex på 3.5-5 minuter som skulle innehålla 10 helt tokiga ord som bland andra: Bogota, fläktsystem, Clinton, Sill, Sabotage. Men vi fick till en hel del bra rim men fick även rycka in med ett gäng nödrim hehe.

Måndag 08:00 möttes vi vid ekonomikum för att slussas ut i skogen till Ekeby bygdegård. Heldag med lekar och på kvällen stod "sexa" på schemat. En sexa är en fulsittning med mycket gap och hejaramsor, sitter ner i ena sekunden och i nästa står man och hoppar på sin stol.. Allt annat än städat så att säga.

Mean Zombie Girls
 
 

Efter en väldigt intensiv kväll och extremt få timmar sömn bussades vi hem igen och resten av dagen gjorde inte många knop.

Gårdagens smink, kläder, "sår", men med filter på snapchat kan man rädda allt haha
 

Onsdag, tävlingar på dagen och pubkurra! Vi möttes upp och delades in i lag, nu skulle vi springa mellan Uppsalas 13 nationer och tävla mot de andra lagen i: svärd, säck och kanon, en piratversion av sten sax påse! Super kul kväll som avslutades med ett 02-släpp på Östgöta nation.

 

Torsdag, som vanligt, lekar och stoj på dagen. MZG absolut bästa dag, inte prestationsmässigt kanske men fy fan vad kul vi hade på dagen med pepp, trams och lekar. Här fick vi skjuta ut Ahlgrens bilar ur näsan, rulla ner för backar, förflytta vatten mellan varandra varav 90% hälldes i ansiktet på sin kamrat haha.
På kvällen skulle alla veckans tävlingar avgöras och kvällen hade planerats av våra generaler. Fyra lekar som säkert hade varit hur roliga som helst, men, regnet öste ner. Alla var dyngsura in på underkläderna (trots regnkläder) och frös. Men inga sura miner utan kämpaglöden fanns där inne någonstans. Låg på alla fyra i regnet och grävde efter kartongbitar i fyra minuter utan resultat... Vad gör man inte för att plocka poäng.

 
 

Fredag, the final Day! Började med en tipsrunda och sedan ett par timmars paus för att alla skulle hinna göra sig redo för kvällens Gasque, finsittning. Klockan 15:30 möttes vi upp för en fördrink och sedan höll festen igång till kl:05 imorse. Att jag ens lever och andas idag är ett mirakel. Men vilken underbar kväll! Helt fantastiskt uppstyrt!

 

Idag möttes vi upp vid 13 för lite picknick/brunch i ekoparken.
Kunde inte önskat mig en bättre inspark eller gäng. Haft så jäkla kul och tiden har verkligen flugit fram! Amazing!!

 
A piece of me ♥, Uppsala HT16 | | Kommentera |

Highlights S2016

Det sa bara swooosh så hade den andra juni blivit till den sjuttonde augusti och hela min sommar i Halmstad har passerat. Trots att jag har jobbat väldigt mycket, nästintill varje dag, så har jag också hunnit med många roliga och mysiga saker. Här kommer ett par av mina bästa sommarminnen!

Hann turista ett par dagar i Köpenhamn! Väldigt mysigt och en helt perfekt avstickare från en vardag som annars bara var work work work
Världens bästa resa till underbara Marocko! Känner mig fortfarande lite tokig över att jag gick och bokade en resa till Marocko helt själv men det var helt amazing! Så bra folk, yogan och surfingen, love at first sight! Tror det blir en repris nästa år med, så bra var det!
Tinas möhippa! Den tredje juni överraskade vi henne med en heldag i Göteborg! Tänk att min fina kusin nu blivit så stor, hus, man och snart en egen liten familj! Så glad för hennes skull!
Precis alla alla alla stunder jag fått spendera med denna tjejen! Finns ingen som förstår mig som du, som kan få mig att må som du gör! Världens finaste vän!
Längtan till kusten finns nog inom alla kustbor som flyr sin kos och sedan återvänder hem. Friheten, lyckan och längtan efter att köpa med sig en pizza och avnjuta den vid havet. Här med Max som sällskap i grötvik. En fantastisk sommarkväll!
Bröllopet för Tina och Simon! Blev ett gråtkalas från början till slut, så mycket kärlek att det bara bubblade över, så glad att de funnit varandra, nu och livet ut!
När Matilda var hemma! Går inte en dag utan att jag saknar att ha Tilda vid min sida så att få henne hemma ett par dagar var amazing! Nu längtar jag så jag nästan spricker tills hon kommer till Sverige i höst. Min bästa bästa vän, förstår inte hur vi klarar oss med alla dessa milen mellan oss, men vi fixar det. 16 års vänskap, still going strong <3
Promenader, bärplock, fika, allt vi rör vid blir till guld.
Dagar på stranden med nära vänner, ingen nämnd, ingen glömd men fy fan vad jag kommer sakna er!!!
A piece of me ♥, Bilder ♥, Mina Minnen ♥ | | Kommentera |

Politices kandidatprogram

Vill du vara med och påverka den ekonomiska och politiska utvecklingen? I do.
Vill du lära dig att identifiera, strukturera och analysera politiska, ­juridiska och ekonomiska problem inom Sverige och i världen? I do.
­Politices kandidatprogrammet i Uppsala ger dig förutsättningar att aktivt ­medverka i utveckling och förändring av olika delar av samhället. Yes Yes Yes
 
7.18 rullar tåget upp till Uppsala igen, är så taggad! Min första termin i Uppsala läste jag Retorik A som fristående kurs och nu ger jag mig på ett program på 3 år: Politices kandidatprogram. Är super taggad på att börja plugga "på riktigt", möta en helt ny klass och lära mig nya saker! Första terminen blir det 30 hp statskunskap A och efter jul ska jag läsa 30 hp nationalekonomi. Nu blir även lilla jag seriös hehe. 
 
A piece of me ♥, Mina Minnen ♥, Uppsala HT16 | Uppsala | | Kommentera |
Upp