Vecka 8

Hola,
 
Har en fullspäckad vecka framför mig, och är både as taggad, och lite nervös för hur allt ska gå ihop hehe.
 
Måndag:
Klockan nio kommer ett par kurskamrater hit för frukost. Jag tänkte smälla ihop amerikanska pannkakor med frukter och bär, nutella och glass - hela kostcirklen så att säga. Hehe :) Förutom att trycka i oss massvis med gósaker ska vi även hålla våra tal inför varandra, lite övning innan det blir på riktigt senare i veckan.
 
Vid 16.00 hoppar jag på tåget till Stockholm för att träffa min papsi - ingen är gladare än jag just nu iiiiiiiiiiii :D 
 
Tisdag:
Deadline på tal-manuset, förhoppninsvis har jag bara fått fixa småsaker och kan skicka in det och andas ut.
Plugg plugg plugg: Topikerna, Topoi och multimodal retorik - woop woop!
 
Onsdag:
Fri-dag - woop woop, fast nej, sen kommer jag ju ihåg att jag är student och måste revidera min kröniska från förra veckan. Men fick bra och konstruktiv kritik så det ska nog gå vägen. Bör även få in ett möte med min basgrupp från skolan så vi kan plugga till torsdagens seminarium. 
 
Torsdag:
Inlämning av reviderad krönkika - do not forget. Seminarium hela morgonen fun fun fun hoppas jag. Sista bitarna vi lär oss nu för sen blir det repeition inför kommande tenta. 
 
Fredag:
Fredag älskade fredag, TAL - nu blir det action på riktigt med våra tal inför publikoch lärare. Förhoppningsvis går det bra och vi kan gå och ta en öl ihop efter. 
 
Spännande och rolig vecka men kan nog glömma att sitta och slöa framför en serie, fokus på målet och bollen kommer gå in!
 
A piece of me ♥, Uppsala VT16 | | Kommentera |
Upp