22 då

Hallå bloggisar! 
Hoppas ni haft en bra helg! 
 
Själv hängde jag med Karlmats och Gisela i fredags, blev bjuden på 100% veganmat, japp i Uppsala är det nästa tabu att äta något från djurriket. Jag som köttätare kommer nog få lägga av snart om jag ska passa in ;) Sedan gick vi till Västgöta nation och tog en öl med Linnea.
 
Lördagen började på gymmet, sedan fixade jag ett par timmar hemma på rummet, mötte upp Nea och hakade på till hennes möte/middag med föreningen hon är aktiv i.
 
Idag har jag storstädat vår lägenhet, sprungit ett par vänder till tvättstugen (först i solsken, sedan moln och sista vändan snökaos, vädret här är kaos just nu..) 
Gick hem till Nea, vi gick en långrunda och nu sitter jag och kollar på festklänningar & bloggar medan hon är duktig och pluggar! 
 
Här kommer btw ett par bilder från min födelsedag! Började dagen med att fixa amerikanska pannkakor som vi hade nutella, honung, kokos, bär, kanel ja i princip allt sött och gott som jag hade hemma hehe.
 
Sedan gick jag till skolan på mitt första seminarium, det gick väl helt OK! På kvällen gick jag och Jessica ut och åt asiatisk buffé och delade en flaska vin. Kvällen avslutades med en "feel-good"-film i sängen och kladdkaka. Blev en kanon mysig födelsedag och jag är så glad att jag firade med både Linnea och att Jessica kom hit från London, mina klippor! ♥
 
Nu i veckan kommer jag ha fullt upp, börjar imorgon kl.9 med ett möte med min basgrupp, följt av en föreläsning  hela eftermiddagen. Tisdag tror jag det blir lunch på nation och sedan yogaklass. Onsdag skola igen och när man väl kommit till onsdagen är det ju nästa helg igen heeh :)
A piece of me ♥, Uppsala VT16 | | En kommentar |

Never more 21

Om mindre än en timme fyller jag jämt, nämligen 22, woop woop. 
 
För att fira denna magiska siffra har min bästa vän flugit hit från London, squad goals. Planen är en fet brunch med amerikanska pannkakor och nutella - taggad redan nu. 

Såhär har min födesedag sett ut de senaste åren: 

Fyllde 18 år på en utbytesresa till Österrike. Fick gå runt med en pinsam krona hela kvällen.. Tack för den Olivia...
19 år firades med en stor snopp-tårta som bästa Natha hade fixat. Sedan utgång hemma i Halmstad. 
Fyllde 20 år i Mexico med Simon och mamma och hoppade bungee jump, young, wild and crazy. 
Senaste födelsedagen, 21 år, firades i Barcelona. Blev väckt av bästa vännerna Tilda och Linn som kom in med frukost på sängen. Vilka änglar. 
Pappa med flickvän hade även flugit ner för att fira med mig, fantastiskt uppvaknade, rolig dag på jobbet, middag med familjen och sedan en drink med vännerna, och en kyss av en pojke. 
 
Over and out. Nästa gång vi hörs är jag ett helt år äldre på pappret. 

A piece of me ♥, Mina Minnen ♥, Uppsala VT16 | | En kommentar |

Sunday

Haft en lugn och skön söndag. Lite plugg, med betoning på lite. Fixat storkok på gulash så nu har jag fem matlådor som väntar på mig när fantasin tryter. Tycker det är så tråkigt att bara göra mat för en, så brukar göra mycket mat när jag väl lagar så är det bara att micra sen! 
 
Kikade på den sista Hungergames-filmen i den absolut sämsta kvaliten någonsin hehe. Måste varit inspelad på en biograf och en riktig newbie då flera gånger var skärmen helt svart, eller såg man bara halva ansiktet på Katniss. Aja..
 
Även kikat runt på inredning, på jakt efter en lampa att ha i mitt fönster, och ljuskoppar så jag får lite mer mys i rummet och hittade flera fina på nätet, Bluebox & Home Home. Perfekt att fylla år nu i kommande vecka!
 
Imorgon kommer mitt hjärta från London och hälsar på, så ska städa till rummet nu och bädda för två i sängen, ska bli så mys! 
 
Ha en trevlig kväll och en god start på vecka fyra imorgon.
A piece of me ♥, My Home ♥, Uppsala VT16 | | Kommentera |
Upp