2nd Day Surfing

Disig morgon som sedan sprack upp i strålande solsken och en temperatur över 30C, underbart!
 
 
En härlig morgonyoga klass med mycket fokus på att stretcha ut armar och ben som var stela från gårdagens surf. Vid 9:30 begav vi oss till stranden för att par timmar på brädan och hopp och lek på stranden. Första dagen var fokus att komma upp på brädan och idag började vi jobba på teknik. Jag kan inte med ord beskriva hur härlig känslan är när man kommer upp på brädan! Det liksom pirrar i hela kroppen!
 
 

Surfcamp Day One

Vilken dag! Vaknade upp och det småregnade lite utanför fönstret, gick upp och drack en kopp te med de andra morgonpigga tjejerna innan morgonens yogapass. Trots regnet så körde vi en timme och så härligt det var, finns inget bättre sätt att väcka kroppen på! 

Efter yogan var det frukost, nybakat bröd, färsk frukt, smoothies, så gott!

 

Mycket fräknar har det ploppat fram under dagen på brädan hehe

Vi packade ihop varsin lunchbox och satte oss sedan i bussen till stranden. Först uppvärmning och genomgång på stranden för att sedan ge sig ut och rida vågorna, jag kom upp på benen på mitt andra försök (måste varit en riktig surfergirl i ett tidigare liv hehe) helt amazing var det iallafall!!! Surfade (och trillade) i 2.5h fram till lunch och sedan spenderades eftermiddagen i både horisontellt och vertikalt läge på stranden och brädan. Vi har ett fotograf som är med på stranden och tar bilder så jag ska köpa ett gäng och ha med hem som minne. Detta är verkligen helt fantastiskt och jag är så glad att jag vågade åka! Mer kbk åt folket!

A piece of me ♥, Marocko, Mina Minnen ♥ | | Kommentera |

Midsommar 2016

Midsommar 2016 innehöll precis alla måsten: sill, snaps, nypotatis, hemodlad gräslök, snapsvisor, dans kring stång, musikanter, svenska jordgubbar, ja precis allt lyckades jag pricka in. Under 12.5 timmes arbetspass. Firande midsommar på Ringenäs golfklubb med goa kollegor och trevliga gäster, jag var helt enkelt en åskådare och firade midsommar på läktarbänken.

Nu är tanken att jag ska åka en sväng till stranden innan dagens arbetspass. Perfekt att slå två flugor i en smäll, hänga med kompisar och njuta av sommaren på västkusten.

A piece of me ♥ | | Kommentera |
Upp