Sista dagarna

Terminen har nästan nått sitt slut och nu är det sista dagarna i Uppsala. Lite vemodigt. På ett vis längtar jag hem till Halmstad och alla vänner men samtidigt känns det lite konstigt att lämna Uppsala när jag precis kommit in i det, men är ju tillbaka i augusti och sommaren lär väl gå i ett svep. 

Solen har äntligen återvänt så det ska firas med kubb och grillning med ett par klasskamrater! Från att ha setts var och varannan dag på lektioner, på fikor, på klubben till att gå 100 dagar utan att kontakt, vilken kontrast. 

Tre saker jag ser framemot just nu:
1. Ta ett glas vin på en uteservering med bästisarna! Då kommer det svämma över med sommarkänslor! 

2. Träffa nya kollegor och hitta nya vänner. Jag kommer ha två jobb i sommar och ser fram emot de båda, mest det nya jobbet då jag kan det gamla innan och utantill. Kul med nya utmaningar! 

3. Bada i havet! Förstår inte hur en sommar i Uppsala kan gå runt när det inte finns ett hav att bada i?! Vad gör folk här uppe, springer i vattenspridare? 

A piece of me ♥, Uppsala VT16 | | Kommentera |

De senaste dagarna i bilder

Long time no see, här kommer de senaste dagarna fångade i min mobilkamera. Nu är det bara nio dagar kvar i Uppsala och jag ska verkligen försöka ta vara på varenda minut! Sista uppgiften ska skickas in imorgon, sedan har vi tänkte få in 2 utekvällar, en med gänget och en med klassen och sedan är det bara att packa ner alla mina prylar i väskor/kartonger och låta bilen rulla hemåt. 

Förra torsdagen drog jag och lirade basket med Linnea. Vi köpte bollen redan i februari och har drömt om kvällar som denna just att bara koppla bort skolan och kasta lite boll. Duggregnade och bollen gick väl i hålet 2 av 10 gånger men väldigt roligt iallafall!
Jättefina blomsterarrangemang i Stadsparken, våren har äntligen kommit till Uppsala, på riktig och förhoppningsvis är den här gången för att stanna. Men man ska inte ropa hej förrän man är över ån, för bara 3 veckor sedan snöade det här uppe. 
I fredags kom Maja och Jarrod med tåget, inte hela vägen från Australien men nästan. Vi käkade kebab, gick på en lång rundvandring i staden, jag fick berätta all kuriosa jag snappat upp under våren om Slottet och Kyrkan bl.a. - väldigt uppskattat och sedan satte vi oss vid Fyrisån och tog en kaffe. 
Vi gick hem till mig en sväng och jag satte dem i arbete med en gång. Tacos stod på menyn och vi tryckte tills vi blev så mätta att vi alla fick gå och lägga oss en stund efter maten. Inte alls hetsigt. 

I lördags var det vårbal i hela Uppsala. Men det hoppade jag och tjejkompisarna över, istället lagade vi middag ihop och sedan gick vi på släppet! "Vad är väl en bal på slottet när man kan gå på 04-släpp?"
Och bild från igårkväll, mitt blåmärke har äntligen börjat lägga sig. Kan tala om att det för någon dag sedan var gult och lila. Inte så himla smickrnade till en finklänning, men vad gör det om 100 år. 


Nu ska jag fokusera på min analys / segaste människan i stan. Tycker det är så extremt jobbigt att sitta inne och skriva när solen skiner utanför, fåglarna kvittrar och termometern visar 21C. Menmen jo fortfarande jag skriver klart desto fortare kan jag gå ut i det fina vädret. Ha de!
A piece of me ♥ | | Kommentera |

MMA-Fys

Hola, 

Förra veckan var en kanonvecka träningsmässigt. Måndagen: en timme skuggboxning, tisdagen: en timme lätt MMA-fys, onsdagen: 90 minuter avancerad MMA-fys och torsdagen en timme med back-intervaller. Ja man kan säga att jag var DÖD. Men väldigt skönt att träna tills man är helt utpumpad och endorfinerna slår bakut. 

Så jag var lagom kaxig idag innan dagens MMA-fys: flätade håret och tejpade mina piercings och cyklade iväg. Jag blev totalmosad och fick mitt öra så illa tilltygat att det blödde efter och när jag tog bort tejpen följde öronhänget med, måste varit en jävla smäll... Hehe. 

Före & efter 

Så min roomie fick rycka in och ta bort blodet och fixa till piercingen igen. Nästa vecka kommer jag vara på benen igen, och då med mer tejp! 

Annars då, hade min sista lektion idag, helt sinnes vad fort terminen har gått. Nu är det bara en inlämningsuppgift, avslutningsfest och sedan rullar jag hem till Halmstad igen. Både jätte jätte roligt att få komma hem, men tråkigt att lämna när man kommit in så bra i nya staden, men jag kommer ju tillbaka! 


A piece of me ♥, Fitness ♥, Uppsala VT16 | | Kommentera |
Upp