Barcelona

Hola bloggisar,

Så fort jag klev av planet slogs jag av värmen, Tilda tycker jag är knäpp som tycker det är så varmt men dessa 18C känns som 38C för mig, helt underbart! Att ha lämnat mössa, vantar och kängor hemma och strosa runt här i converse och en tunn jacka, det är livet!!!

Efter en mardrömslik resa fick jag äntligen slå armarna om Tilda vid två inatt, vi drack en kopp te och tog igen saknad tid och sedan somnade vi sida vid sida nån gång efter tre. Vaknade upp strax efter nio och åt frukost i sängen.

Efter frukosten så fixade vi till oss lite och promenerade bort till ett shoppingvaruhus Tilda har runt knuten. Men eftersom CSN inte kommer förrän på fredag så höll vi båda på oss och shoppade endast med ögonen. Nästan. Blev ett par skor och ett gäng öronhängen. Väl hemma igen blev det en sen lunch och en härlig powernap.

Nu ska vi hoppa i duschen och göra oss redo för en kväll på stan, om vädret tillåter. Världens oväder drog in precis när vi skulle lägga oss, regnet öste ner med åska och blixtrar. Verkar lätta lite nu, håller tummarna.

Trött men väldigt lycklig tjej

Upp