Barcelona

Hola bloggisar,

Så fort jag klev av planet slogs jag av värmen, Tilda tycker jag är knäpp som tycker det är så varmt men dessa 18C känns som 38C för mig, helt underbart! Att ha lämnat mössa, vantar och kängor hemma och strosa runt här i converse och en tunn jacka, det är livet!!!

Efter en mardrömslik resa fick jag äntligen slå armarna om Tilda vid två inatt, vi drack en kopp te och tog igen saknad tid och sedan somnade vi sida vid sida nån gång efter tre. Vaknade upp strax efter nio och åt frukost i sängen.

Efter frukosten så fixade vi till oss lite och promenerade bort till ett shoppingvaruhus Tilda har runt knuten. Men eftersom CSN inte kommer förrän på fredag så höll vi båda på oss och shoppade endast med ögonen. Nästan. Blev ett par skor och ett gäng öronhängen. Väl hemma igen blev det en sen lunch och en härlig powernap.

Nu ska vi hoppa i duschen och göra oss redo för en kväll på stan, om vädret tillåter. Världens oväder drog in precis när vi skulle lägga oss, regnet öste ner med åska och blixtrar. Verkar lätta lite nu, håller tummarna.

Trött men väldigt lycklig tjej

Next up Barcelona

Halli hallå, 
Sitter just nu på Arlanda, lite lustigt faktiskt. Pratade med Matilda i söndags för hon bokade sina biljetter till Mexico och då slog det oss att vi inte kommer ses förrän nästa sommar och det går ju inte. Så inom 24h bokade jag en biljett ner till Barcelona och nu ytterligare 24h senare sitter jag på flygplatsen på väg. Men riktigt på väg är ja inte, har fått fyra sms nu från Norweigan att vårt flyg är försenat. Började med en försening på en timme och nu är vi uppe i tre timmar, kommer inte vara framme i BCN förrän efter halv två inatt om allt går som det ska från och med nu. Himla tur att jag tog med datorn så jag kan slå ihjäl lite tid med plugg. 
 
Förutom den supersega starten med resan är jag supertaggad på att få träffa min älskade bästis igen! Och att få komma (hem) till Barcelona. Tänk att det redan gått ett år sedan jag flyttade hem för andra gången. Den staden håller verkligen ett hårt tag om mig. Denna gång kommer all min tid gå till Matilda. Vi ska äta goda bruncher, dricka vin och leta upp en kakturspark, haha. 
 
Så här kan det se ut när vi hänger hehehe. Bara vara tillsammans och göra ingenting och tramsa. Från att ha haft denna människa vid min sida hela livet och nu har henne i ett annat land - och snart i en annan världsdel - känns så absurt. Men samtidigt har vårt vänskap alltid klarat alla utmaningar utan att förändra a thing.  
 
A piece of me ♥, Mina Minnen ♥, Resor, Resor, and stuff | Barcelona | | En kommentar |

Long time no see

Godmorgon bloggisar!
Var ett tag sedan men nu kastar jag in ett inlägg och bryter tystnaden. Har varit vaken sedan 05.40 och är på väg till ett jobb i Stockholm. Ska stå i en monter på Stockholmsmässan för EBS.

Så vad har hänt sen sist? Jo en snabb throw back.

Fredagen den 4 november hade vi mitterminsfest med programmet med Halloweentema. Jag och min gode vän Oscar var utklädda till Corpse Brid, var få som kände igen mig bakom allt mitt smink haha.

Bästisarna <3

Skrev tenta i måndags och det gick åt pipsvängen men men. Kände mig väldigt påläst och lite kaxig innan tentan, hade pluggat riktigt mycket och kände att jag hade ett grepp om det, kunde tillochmed bli en VG-tenta och så går vi in och öppnar provet. Fy fan. Tråkigt nig speglade tentan inte alls det centrala på kursen utan 3 av 9 frågor kunde man sammanfattat hitta på en halv A4 av 2000 sidor kurslitteratur. Ett par klasskompisar har överklagat så vi får se hur det går vidare. Men vad gör det om hundra år.
Vi tog en god middag ett gäng för att släppa plugget bara för en kväll, god mat och goda vänner är bästa kuren för en trött hjärna.

För ungefär två veckor sedan kom den första snön till Uppsala och Gud vad det snöade! Non-stop i 3 dygn sedan lugnande det ner sig igen och höll sig ungefär i 10 dagar innan det töade bort. Men vi njöt så längde det varade, gröt till frukost och varma bullar och choklad på eftermiddagen, nom nom!

Nu är jag strax framme i Stockholm, önska mig lycka till med jobbet idag! Ikväll ska jag och tjejerna gör hemmagjord sushi, är så taggad!!!

A piece of me ♥, Mina Minnen ♥, Uppsala HT16 | | En kommentar |
Upp