10 april 2017

Tjena!
 
Har haft en helg med mixade känslor. I fredags kändes det som hela Sverige tog en timeout och Uppsala med nära koppling till Stockholm stannade till. Satt bara och såg livesändningar hela eftermiddagen för att inte missa något i händelseförloppet. Hemskt men fint att en sådan händelse kan locka fram så mycket kärlek och medmännsklighet!
På lördagen var jag och boxades med Hedda, gick en runda med en kopp kaffe och sedan var det hem och börja fixa sig inför kvällen. Var bjuden på fördelsedagskalas för två klasskompisar med Asien-tema, vart superkul! Blev middag följt av en sexa, så det skojades ordentligt. 
 
Söndagen var väldigt lugn! Passade på ett gå en promenad i det härliga vädret, plugga lite och sedan bara slappa i soffan framför OITNB som jag har börjat se om hehe. 
 
Dagen idag börjades med yoga, frukost och plugg. Ikväll ska jag iväg och träna, ska bli superhärligt! Veckan som kommer är relativt lugn, om en jämför med föregående, då tog jag nog rekord i fullsmockad kalender.. Hoppas alla får en fortsatt fina måndag så ska jag fortsätta plugga inför morgondagens seminairum! 
 
A piece of me ♥, Uppsala VT17 | |
Upp