Årsresume del 2

Fortsätter med del två i min årsresume 2017!
 
Vår i Uppsala betyder ju Valborg! Här sitter ett gäng partyglada tjejer som precis, om jag inte minns hel fel nu, skrivit tenta bara ett par timmar tidigare! Vi klämde ihop oss i min soffa och drack bubbel ihop (bild 1). Bäst på fest är Snerikes nation så vi stod i publikhavet och dansade till Dada life (bild 2). Sedan kom bästis Fanny upp för att fira med mig, vi började med en champangebrunch hemma hos Hedda (bild 3). För att sedan kila ner till Ekoparken, enligt tradition i Uppsala, och dricka cava, käka mat från en av de 25 olika food-trucksen (bild 4). 
 
Bild på mig och hjärtat i Ekoparken, vi glittrade ikapp (bild 1). Sedan var det dags för champangegaloppen, på med regnjacka och solbillor så dansade vi runt med billigt bubbel och sprutade ner och blev nedsprutade! Fanny och Julius (bild 2). Annie och Wilhelm (bild 3), och Ellie jag och Julle (bild 4). Vi lyssande till Little Jinder på scen. 
 
Så kom maj och värmen till Uppsala, dock hade vi snö och hagel i maj med men det vill vi helst glömma. Bästis Olivia kom upp och vi gick på Sommargasque, en finsittning helt enkelt. Olivia, Oscar och jag (bild 1). Jag och Julle (bild 2). En mycket glad och taggad Olivia (bild 3), och hela kompisligan: Oscar, Hedda, Olivia, jag och Joel (bild 4).
 
Maj ledde till mer båtfix, men visst är hon glansig och fin! Synd att vi inte såg det igen efter sjösättning hehe (bild 1). Pappa kom upp till Stockholm för att jobba en sväng men när han var ledig då strosade vi runt, gick till Hagaparken och kikade byin i deras fjärilsmuseum (bild 2). Jag och mina fellow generals fixade ihop en fadderkickoff för alla våra härliga faddrar så vi skulle få igång stämminngen och knyta nya band inom programmet. Blev ett dygn på en bygdegård med teambuildning-lekar, fulsittning och övernattning (bild 3). Och i slutet på maj kom vi ut på premiärturen med Ping! Vi seglade till "klubbholmarna", tog ett premiärdopp och bara njöt av försommaren (bild 4).
 
Den andra juni skrev vi den sista tentan och efter det åkte jag hem till Halmstad igen. Jobbade på Ringenäs och mös med farmor och farfar. Dagen efter midsommar hoppade jag på ett tåg till Stockholm och dagen därpå flög jag och J till Biaritz i Frankrike. Väldigt härligt att få träffa varandra igen efter 3 veckor ifrån varandra (bild 1). Vi köpte lite olika delikatesser som ostar och korv på den lokala markanden och hade lite tapas varje kväll innan vi gick ut (bild 2). Solen var dock inte med oss utan det stormade och blåste mest hela tiden, men vi kilade ner och låg i sanddynorna och läste lite (bild 3). Men som ni kan se så kunde inte ens det dåliga vädret få mig på dåligt humör utan jag njöt av att få vara på semester med min älskling (bild 4). 
 
Vi begav oss iväg på ett cykeläventyr en av dagarna till grannbyn och strosade runt (bild 1). Ingen badkruka utan jag hoppade i vattnet så fort solen kikade fram (bild 2 & 3). Sista dygnet var vi inne i Biaritz-stad, promenerade utmed kusten, kikade lite i affärer och på kvällen gick vi ut och åt supergod Moules frites! Och jag var som sagt mycket mycket glad (bild 4).
 
När vi kom hem till Sverige igen hade jag precis fått tag på ett korridorsrum i Uppsala så jag och Julius åkte för att inspektera läget (bild 1). 12 kvm och ett fönster, inte mycket för världen men mitt hem. Vi begav oss sedan vidare till IKEA en snabbis (bild 2) och packade bilen full (bild 3). Kom hem till Halmstad och hade en mysig vinkväll med Olivia (bild 4).
 
Nästa lilla tur blev till Stockholm för vi skulle ut med båten! Denna gång seglade vi lite längre och hann sola, bada och grilla i Napoleonviken. Kapten (bild 1), två solbrända (bild 2). Hemma i Halmstad igen var det mammas födelsedag, vi firade med middag hemma hos henne och åkte sedan ut till Tylösand för att lyssna på Stiftelsen i sanddynorna, mitt favoritsällskap Olivia var med (bild 3), och så lilla jag (bild 4). 
 
Trots att mina timmar i somras mest gick till att springa på Ringenäs så fick jag riktigt fina sommardagar både hemma på kusten och i Stockholmskärgård! 
A piece of me ♥ | | Kommentera |

Årsresume del 1

Året börjar närmar sig sitt slut så jag tänkte passa på att kika tillbaka i arkivet vad som hänt under 2017! I helhet ett väldigt bra år tycker jag nu när jag djupdyker i det igen. 
 
Efter att ha firat jul och nyår i Halmstad tågade jag upp till Uppsala igen (bild 1), fick träffa mitt hjärta efter ett par dagar från varandra (bild 2). Uppsala en kall vinterdag, bild fångad nere på Stortorget (bild 3), och ett gäng glada tjejer efter att ha skrivit den sista tentan i statskunskap. Vi hade förfest hemma hos Johanna och Erik och gick sedan ut i natten och dansade (bild 4).  (null)
Näst på tur i januari stod min födelsedag. Kvällen innan firade jag med ett gott gäng vänner med tacos och dans på Stocken. På min födelsedag smet Julius upp före mig och förberedde frukost på sängen och sedan hade vi lite paketöppning. Fick fina smycken och mitt favorit porslin och självklart en massa choklad hehe (bild 1). Bara ett par timmar senare var det dags att 01.00 bege sig till parkeringen vid Ekonomikum där vi bokat en buss som skulle ta oss till Åre. Flera år sedan jag stod på ett par skidor, men en fantastiskt kul resa (bild 2, 3, 4). Och snart är det dags igen!
(null)
Väl hemma i Uppis igen flöt livet på sin lilla gång. Vi började läsa Nationalekonomi och satt och ritade grafer dagarna i ända. Lite pussar blev det med (bild 1). Sedan blev det lördag den 18/2 och vi skulle på bal på slottet. Jag och mina pinglor fixde oss hemma hos mig. Lite bubbel och hårspray så det gick att ta på luften haha (bild 2). Jag och J på balen (bild 3) och jag till bords med mitt programband i svart, vitt och orange (bild 4). 
Så sakta men säkert kom våren och bästis Ellie överraskade mig med tulpaner (bild 1)! Jag åkte till Linköping och häsade på Linn, bästa pinglan (bild 2). Fett-tisdag och Anna klippte en semla i två tuggor (bild 3). Och det blev offentligt vilka årets insparksgeneraler blivit: Wanja, Annie, jag och Matilda, riktigt girlpower!!! (bild 4).
 Efter vi skrivit vår tenta i slutet på mars hoppade vi direkt på ett plan till Amsterdam och njöt av livet riktigt ordentligt ett par dar! Världens bästa vänner, utan tvekan! 
I april började vi åka ut till båten och fixa med den, det skulle städas, tvättas, vaxas, målas ja listan var lång (bild 1). Men vi var lika glada ändå (bild 2). Jag odlade lökar jag köpt i Amsterdam, de såg dock mest ut som ogräs tyvärr (bild 3). Pluggade på med grafer, skärningspunkter och marknadsjämvikt, ska nog passa på att repetera nu lite över jullovet så det inte blir som att gå in i en tegelvägg när terminen börjar (bild 4). 
(null)
 
 Fortsätting följer! Tänker att det för enkelhetens skull är lättare att dela upp inläggen lite så inte allt det goda kommer i ett!  

16 dec 2017

Verkligen slutspurten på terminen nu!
 
Skrev ju sista tentan 6 dec och vi fick tillbaka resultatet tidigare i veckan, gick väldigt bra så det var ju kul. Det sista vi gör på kursen är gruppararbeten. Vi ska lösa 2 rättsfall samt skriva ett PM om hur en blir utesluten från ett förtrorendeuppdrag yada yada. Skriver med pärlorna nedan! Så när vi inte sitter och skriver så att pennan glöder händer det att vi trillar in på Gina och klär oss i matchande outfits. 
 
I onsdags hade jag ordnat en liten julsittning för mina närmsta vänner här uppe. Vi fixade kntyis så alla hjälptes åt att bygga upp ett supergottigt julbord. Efter sittningen med god mat och dryck gick vi till Snerikes och dansade på deras lucia-släpp. Väldigt kul när vi väl kom in men vi hade väntat över en timme i minusgrader och snöstorm haha.
 
A piece of me ♥, Fest ♥, Uppsala HT17 | | Kommentera |
Upp