On the wish list

På onsdag klockan 10 har vi sktivit årets sista tenta. Del 1 i förvaltningsrätt, då förväntas jag och mina klasskamrater att bemästra lagboken och alla dess 2263 sidor. Så efter en sådan prestation är det väl rimligt att tycka att en får unna sig något hehe. Så därför tänkte jag dela med mig vad som finns på min önskelista just nu, högt som lågt!
 
Äntligen får jag en chans att släppa kurslitteraturen och läsa något annat över jul. Har ju en 6 timmar lång tågfärd hem till Halmstad så hade gärna läst någon av dessa fyra. 
Från vänster till höger; Ett litet liv, En roman för den som vill bli uppslukad av den stora berättelsen – djupt gripande, skoningslös och oförglömlig. Godnattsagor för rebelltjejer: 100 berättelser om fantastiska kvinnor. Hur jag lärde mig förstå världen – "Det här är en bok som innehåller ytterst få siffror. Istället handlar den om möten med människor som öppnat mina ögon." - Hans Rosling. Liv, död och hjärnkirurgi : en neurokirurgs memoarer. 
 
Ett par mysiga fodrade vinterskor är kanske dags att införskaffa. 
 
Och till rummet vill jag ha en Zamiakalla, i folkmun Garderobsblomma i badrummet, den borde vara tålig nog att klara sig i ett rum på 1 kvm utan fönster.  Och den urgulliga Elefantöra! Min vän Johanna har har den hemma så jag hoppas på att få sticklingar av henne! 
 
A piece of me ♥, Uppsala HT17 | |
Upp