Linköping

Hola,


I fredags (så fort csn trillade in på kontot) bokade jag en tågbiljett till Linköping för att hälsa på bästis! Vi har inte fått till det att träffas sedan i september, så verkligen på tiden!

När jag kom fram gick jag och Linn och tog en kaffe, handlade till kvällens middag och köpte en flaska vin. Sedan hem till Linn och Markus, första gången jag fick se deras nya lägenhet. 
Åt god mat, lekte roliga lekar och sedan gick vi ner till stan Linn och jag. Tog en öl på en bar innan vi gick in och dansade till stängning! Lite roligt att alla ställen i Linköping har sina uteserveringar öppna året om? 

Igår var vi ändå ganska pigga och fräscha när vi vaknade så vi njöt av en lång frukost innan vi kilade ner på stan och spana på vårmodet. Jpag ville ha väldigt väldigt mycket men kom endast hem med en baddräkt, klapp på axeln. 


Kvällen blev lugn med tacos och mellomys! 

15:20 rullar tåget hemåt igen och få ska jag städa rummet och plugga, glammigt värre hehe. 


Hoppas ni haft en trevlig helg! 

A piece of me ♥, Mina Minnen ♥ | | Kommentera |

Hedemora

I söndags hoppade jag på tåget 10:24 och åkte uppåt landet!
Bästa Maja har varit hemma och landat i Sverige i ett par månader men hon åker snart tvärs över globen igen. Tänk att jag en gång i tiden att lyxen att träffa denna tjej varje dag, först i Barcelona, sedan sida vid sida i Thailand och tillbaka till Barcelona igen. Men nu är jag fast i Uppsala och hon har hela världen som spelfält. Hade så gärna åkt och hälsat på henne och Jarrod i Nya Zeeland men både ekonomin och skolan sätter stopp. Då är en jäkla glad att man kan klämma in en heldag så som vi gjorde i söndags. 
 
Väldigt omkomplicerad dag. Maja plockade upp mig på spåret så åkte vi till en pizzaeria och satt i timmar. Gick en liten tur i staden, tog en kopp kaffe och sedan var det tråkigt nog dags för mig att åka hem igen. Även om de inte är mer än ett par timmar så känns varje sekund en får ihop är värd miljonvinsten på Lotto. 
 
Nu får vi se när vi ses igen och vart i världen vi lär ses då. Men den som väntar på något gott... 
 
A piece of me ♥, Mina Minnen ♥ | | Kommentera |

Vad är väl en bal på slottet

I lördags var jag på min första bal här i Uppsala! 
 
Redan vid lunchtid kom ett par tjejkompisar hem till mig för då  skulle det fixas hår, sminkas och hinna drickas lite bubbel. Både jag och Ellinor är med i utskottet som planerat balen så vi fick vara på plats innan alla gäster kom. Och så fint det var! Temat var Vinterbal så alt gick i silver och ljusblått. Vi hade bokat Snerkes, som är en av de äldsta nationerna och faktiskt ett gammalt slott. 
 
Här har vi planeringsgänget, bästa Eken! 
 
Vid 16dk börjde folk droppa in, då var det fotografering och fördrink. Vid 17 insittning och sedan njöt vi av fyra rätters! Det blev otroligt lyckad kväll! 
 
 
Efter maten blev det vals! Vi hade fått möjlighet till en danslektion veckan innan så vi skulle vara vassa hehe. 
 
Efter valsen blev det släpp fram till klockan två, och oj vad jag dansade!
Jag och favoriterna <3
 
Blev verkligen en kanon kväll och alla var så jäkla nöjda! Bra mat, alla var så finklädda, bra stämmning, allt ja allt var bra! 
 
Men nu är en tillbaka i verkligenheten. Denna vecka blir en lugn sådan, det är inte ett glammligt liv en lever de sista dagarna nu innan CSN.. Men till helgen ska jag faktiskt till Linköping och hälsa på en av de bästa människorna i världen, jag är så taggad! 
 
Upp