Barcelona Reunion

 
Min första vecka hemma i Halmstad hade jag lyxen att ha Tilda vid min sida. Hon har ju varit i Mexico senaste halvåret, så hann bara träffa henne en snabbis i Barceloana i november innan hon och killen åkte. Så äntligen, efter 6 månader, fick jag hålla om henne igen! 
 
Vi hann hänga lite i solen och sedan förra helgen så kom Linn ner från Linköping så var trion tillsammans igen. För er lite nyare läsare så var det vi tre som klickade redan första dagen på barskolan i Barcelona för 3 år sedan och bestämde oss för att bli bästisar och sambos! Och så, tre år senare är vi fortfarande bästis men nu istället utspridda på tre väldigt skilda platser. Vi passade på att dricka gott och äta gott!
 
På lördagen hade vi planerat en helkväll med tjejmys men övveraskades av två kungsbackabor, Maja och Jacob! Två av våra bästa vänner vi hängde med första året i Barcelona, de har inte någon av oss träffat sedan vi skildes åt 2014 så det var ett kärt återseende. Mycket gamla minnen som kom på tal och hur sjukt att vi tog oss igenom den sommaren haha. 
 
De åkte sedan hemåt igen och det blev en tjejkväll ändå! Vi lagade fajitas och kröp vi upp i soffan och såg på skräckfilm. Satt under varsin filt och höll varandras händer. Kvällen slutade med att vi alla var så uppskrämda att vi alla tre kröp ner i pappas dubbelsäng. 
 
Dessa två håller jag hårt om och kommer aldrig släppa taget ♥
 
A piece of me ♥, Bilder ♥, Mina Minnen ♥ | | Kommentera |

Halmstad

Hallå!
 
Hunnit vara hemma nu i snart två veckor, tiden går så fort! Har mest jobbat sedan jag kom hem men hunnit med att träffa ett par kompisar, spelat minigolf med farmor, farfar och kusinen och hängt lite på stranden. Idag och imorgon är jag ledig (och såklart är det dåligt väder) så ska passa på att bara ta det lugnt. Jobbat långpannor hela veckan så är helt matt i kroppen! 
 
I tisdags så körde vi mingolfmatch, trettiotalisterna mot nittotalisterna. Förutom att jag drog på mig en nia så gick resten av spelet väldigt bra. Solen sken och åfteråt firande vi med varsin glass!
 
När en jobbar 10-13H är det en lyx att ens arbetsplats ser ut såhär! 
 
Resten av veckan ska det jobbas på för sedan på lördag åker jag upp till Stockholm och mitt ♥, för att sedan tidigt på söndagsmorgon åka till Frankrike, som jag längtar! 
 
A piece of me ♥ | | Kommentera |

Dags att lämna

Tja!
 
Har spenderat det senaste dygnet med att packa ner mitt rum. I nästan ett år har jag kallat detta rum mitt  hem, här har jag gråtit, stressat över plugget, drickit vin med vänner, haft sleepovers med vänner från alla världens hörn, blivit kär, fyllt år, haft masvis med förfester och filmkvällar. 
 
Såhär såg det ut när jag flyttade in.
 
Min basgrupp från retoriken kom över och vi käkade pizza och drack vin.
 
Matilda var på snabbvisit fårn Barcelona och hann med ett par dagar i Uppsala! Bästa bästa bästa ♥
 
Jag blev bästis med dessa underbara ♥
 
Fanny kom upp i höstas och då smällde vi på med världens plockbord! Men ögat var sugen på mer än vad magen klarade av så efter ett tag ringde jag ner en klasskompis som bor i huset så han kom och hjälpte oss! 
 
Förfest till baklänges-gasquen. Eftersom temat var "baklänges" så vände vi även på förfesten till en efterfest och drack drinkar och åt pizza, mycket festligt!
 
Här satt jag och pluggade inför "medborgare och samhälle", en av fem delkurser i Stats A. 
 
Fick frukost på sängen på min födelsedag av ♥:at
 
Fick tulpaner av Ellie som gjorde mig lycklig i en vecka! 
 
Senaste tilskottet på rummet är dessa små jäklar! Köpte tulpanlökar när jag var i Amsterdam som fått växa nu i vår, men blev blåst. Detta är inte tulpaner utan ogräs haha
 
Imorgon är pappa här uppe, så då har vi ett par timmar att hänga i Uppsala. Lite sista kvalitetstid med staden jag det senaste 1.5 året har kallat hem. Sedan blir det hem till kusten. Njuta av havet, alla gamla vänner och börja jobba så jag får lite pengar att röra mig med!
A piece of me ♥, Uppsala VT17 | | 2 kommentarer |
Upp