Barcelona Reunion

 
Min första vecka hemma i Halmstad hade jag lyxen att ha Tilda vid min sida. Hon har ju varit i Mexico senaste halvåret, så hann bara träffa henne en snabbis i Barceloana i november innan hon och killen åkte. Så äntligen, efter 6 månader, fick jag hålla om henne igen! 
 
Vi hann hänga lite i solen och sedan förra helgen så kom Linn ner från Linköping så var trion tillsammans igen. För er lite nyare läsare så var det vi tre som klickade redan första dagen på barskolan i Barcelona för 3 år sedan och bestämde oss för att bli bästisar och sambos! Och så, tre år senare är vi fortfarande bästis men nu istället utspridda på tre väldigt skilda platser. Vi passade på att dricka gott och äta gott!
 
På lördagen hade vi planerat en helkväll med tjejmys men övveraskades av två kungsbackabor, Maja och Jacob! Två av våra bästa vänner vi hängde med första året i Barcelona, de har inte någon av oss träffat sedan vi skildes åt 2014 så det var ett kärt återseende. Mycket gamla minnen som kom på tal och hur sjukt att vi tog oss igenom den sommaren haha. 
 
De åkte sedan hemåt igen och det blev en tjejkväll ändå! Vi lagade fajitas och kröp vi upp i soffan och såg på skräckfilm. Satt under varsin filt och höll varandras händer. Kvällen slutade med att vi alla var så uppskrämda att vi alla tre kröp ner i pappas dubbelsäng. 
 
Dessa två håller jag hårt om och kommer aldrig släppa taget ♥
 
A piece of me ♥, Bilder ♥, Mina Minnen ♥ | |
Upp