Amsterdam

Efter alldeles för få timmars sömn ringde alarmet 05:15 igår och så var det bara att trampa iväg till Uppsala centralstation. Resan gick smärtfritt och vi kom fram till ett soligt Amsterdam vid elva på förmiddagen. 


Promenerade i solskenet ner till vårt hotell, lämnade väskorna och sedan gav vi oss iväg på jakt efter en uteservering med sol stt äta lunch på. Hittade världens mysigaste  torg och åt en supergod burgare. 

Under eftermiddagen promenerade vi runt och landade i en park. Varav oss hem någon timme senare begav vi oss hem, powernapade och sedan blev det mat och ett par öl och så testade vi på Amsterdams uteliv. 

Imorse ringde alarmet uppe vid nio och promenerade i området på jakt efter ett mysigt brunchställe, hittade ett mysigt hak och beställde in eggs Benedict, avokadomackor, crosainter, så mumsigt! 

Resten av dagen har vi promenerat gata upp och gata ner, kryssat mellan kanaler och lite shopping har vi hunnit med! Och tappat bort varandra haha

TentaP

Tentaperiod = noll kontakt med omvärlden. Noll närvaro på sociala medier. Noll socialt liv. Men om 24h är det över! 

 
Har pluggat in i bomben till denna tentan så hoppas det går vägen imorgon! Bett nära och kära hålla tummarna hemma i Halmstad ❤  Tråkigt bara att en suttit inne hela veckan och pluggat när solen strålat utanför, ända gången jag lämnat boken har varit för att gå till Pressbyrån och köpa kaffe, under denna lilla promenaden på 100 meter har jag försökt insupa all D-vitamin jag kunnat! 
 
A piece of me ♥, Uppsala VT17 | | Kommentera |

Just another sunday

Nu har ni ju kolla på hur min söndag brukar se ut nu för tiden, sovmorgon och fattiga riddare, jajamensan. Är så kär i mitt porslin, tur jag har uppmärksamma personer i min närhet som vet vad jag gillar/önskar mig! 
Efter frukosten prommenade jag och Ellie i solskenet till Engelska Parken, ett campusområde här i Uppis och satt sedan i fem timmar och pluggade. Märks att tentan närmar sig, ingen dag får gå förlorad. 
 
I födelsedagspresent önskade jag mig ett par nya glasögon av pappa men tog ett tag innan jag fick tummen ur. Men sedan ca.3 veckor pryder dessa bågar mig. Trivs superbra i de, så nu använder jag nästan bara linser till träning eller på fest. Så skönt att glida runt i glajor när en bara sitter med näsan i en bok eller svarar på varför minimilöner kan orsaka arbetslöshet. 
 
Veckan som kommer bjuder på opponeringar, tentaplugg, födelsedagslunch för en vän, tenta på fredag eftermiddag, 25-års fest och sist men inte minst AMSTERDAM! Sitter med de andra och drömmer mig bort ibland, om bara 6 dagar är vi på plats bland kanalerna i solskenet, längtar så!
A piece of me ♥, Uppsala VT17 | | Kommentera |
Upp