Sommargasque

Tja!
 
Jag påbörjade ett inlägg i fredagskväll när jag la ifrån mig böckerna vid 22.30 men sedan blev jag så trött att jag nästan somnade på stående fot. Så det inlägget försvann.
Dagarna med Oliva var superkul men svårt att helt koppla av när det ligger en tenta runt hörnet. Nu är det bara två dagar kvar sedan sitter jag i den svettiga tentasalen och gör terminens sista tenta. Har varit en kämpig men rolig kurs nu när jag har börjat greppa den. Ser så mycket fram emot att kliva ur salen på fredag och inse att nu är det över, nu har jag sommarlov! Den glädjen!!!
 
Sitter just nu i skolans bilbiotek och läser på in i det sista, har börjat med gamla tentor för att se hur jag ligger det och det går säkta men säkert framåt så det är ju bra. Parallellt köper jag även böcker till nästa termins kurser, multitasking queen! Tuff månad när en bara får halvt CSN, har full hyra och ska punga ut tusen kronor på litteratur... 
 
Men till något roligare, när Olivia var här var vi på UPS Sommargasque. Här är ett par bilder fårn en kanonkul kväll!
 
Bästis-Olle och jag! 
 
Resten av bilderna kommer när jag är på sommarlov och kan andas och tänka klart igen! Har redan glömt bort båda koderna till mina bankomatkort och nästan råkat spärra det ena, har ett försök kvar så just nu lever jag på swish tills koderna kommer tillbaka till mig haha. Så kan det gå..
 
Ha det!

Maj 2017

Det är maj månad och folk här uppe (jag inkluderad) går fortfarande klädd i vinterjacka och mössa. Det är svinkallt! Att kliva utanför dörren uan vantar är något man snabbt ångrar. Men på plussidan: jag sparar pengar på att slippa köpa vår- och sommarkläder då både jacka och skor som jag använde i november fungerar precis lika bra nu! "jippie!" Halvvgäs in i maj och det är 4C° utomhus, börjar ifrågasätta mitt beslut att flytta hem från Barcelona haha. 
 
Men på den ljusa sidan: det är nu bara (med ångset inbakat) 18 dagar kvar till terminen sista tenta och efter det får jag sommarlov! Som jag längtar! Känner att ernergin dalar nedåt för varje dag som går och det närmar sig, men ska hålla ut in i det sista. Har massa roligt att se fram emot, så som att världens finaste bästa kommer upp om åtta dagar och ska få gå på sommargasque med mig. ♥
 
A piece of me ♥ | | Kommentera |

Sjösättning

I fredags var jag och jobbade ett pass i puben på en nation här uppe, Västgöta, så kul att vara tillbaka i köket/baren. VG är verkligen stämingsmässigt min favoritnation, alla så himla goa. 

Var inte hemma och i säng förrän efter klockan två och halv sju ringde alarmet för jag skulle ner till Stockholm. Var plågsamt men gick bra och kom fram till en strålande och fin huvudstad. J plockade upp mig på centralen och så åkte vi ut till Saltis där hans båt står. Vi målade och trixande hela dagen med ett litet avbrott för att åka och fira hans farmor.

Söndagen blev en tidig start den med, kvart i sju var vi uppe och packade ihop matsäck för att hinna ner tidigt till klubben för att få en bra köplats att få sätta ner båten. Och väl på plats behövde vi inte köa så väldans länge utan det gick smidigt. Lite haveri med motorn men det löste sig. Röjde lite men sen åkte vi hem igen och grillade med familjen. 

Nu är jag hemma i uppis igen och ska yoga lite och sedan krypa ner i sängen, är så trött! Har haft en fantastisk helg i Stockholm och vilken tur med vädret! Nu hopppas jag på att det håller sig såhär så vi kan ge oss ut och segla! 

Ha en fin vecka! 

A piece of me ♥, Mina Minnen ♥ | | Kommentera |
Upp