Sjösättning

I fredags var jag och jobbade ett pass i puben på en nation här uppe, Västgöta, så kul att vara tillbaka i köket/baren. VG är verkligen stämingsmässigt min favoritnation, alla så himla goa. 

Var inte hemma och i säng förrän efter klockan två och halv sju ringde alarmet för jag skulle ner till Stockholm. Var plågsamt men gick bra och kom fram till en strålande och fin huvudstad. J plockade upp mig på centralen och så åkte vi ut till Saltis där hans båt står. Vi målade och trixande hela dagen med ett litet avbrott för att åka och fira hans farmor.

Söndagen blev en tidig start den med, kvart i sju var vi uppe och packade ihop matsäck för att hinna ner tidigt till klubben för att få en bra köplats att få sätta ner båten. Och väl på plats behövde vi inte köa så väldans länge utan det gick smidigt. Lite haveri med motorn men det löste sig. Röjde lite men sen åkte vi hem igen och grillade med familjen. 

Nu är jag hemma i uppis igen och ska yoga lite och sedan krypa ner i sängen, är så trött! Har haft en fantastisk helg i Stockholm och vilken tur med vädret! Nu hopppas jag på att det håller sig såhär så vi kan ge oss ut och segla! 

Ha en fin vecka! 

A piece of me ♥, Mina Minnen ♥ | |
Upp