Valborg 2.0

Så har valborg passerat och livet har återgått till det vanliga. Men vilken valborg det var! 
 
Skvalborg
Helgen börjde med att jag skrev tenta kl:8 ute i Boländerna (för er som inte är hemma i Uppsala kan jag tala om att det tog 40 minuter på cykel att ta sig dit ut) Undrar vart de hittar våra tentalokaler egentligen. Men tentan gick bra, heja mig (!). Väldigt spännande koncept, vi fick lov att ha med oss boken på tentan, fylld med anteckningar. Kändes som man satt och fuskade när man bläddrade i boken för att hitta rätt svar (var även en kryss-tenta, vet inte om han som höll i kursen ville göra det lätt för oss eller för sig själv) 
 
Direkt efter tentan blev jag bjuden på en öl och sedan åkte vi ett stort gäng hem till mig och tände grillen! Åt lunch och myste ett gänge från klassen. Efter ett par timmar var det dags för en dusch och en powernap för att klara av kvällen! Vi hade billjetter till Snerikes som hade Dada Life på scen. Hade superroligt trots att det var svinkallt hehe. 
 
Kvalborg
På lördagen kom Fanny upp och vi kalasade på fattiga riddare för att starta dagen. Sedan var det dags för förfest och på kvällen såg vi Little Jinder på ÖG: Väldigt mysig konsert, även den: svinkall. Men vi hoppade och dansade till musiken så oss gick det ingen nöd på. 
 
Valborg
Blev en relativt tidig sänggång efter Jinder för på självaste valborgsmässoafton hade Hedda bjudit in till champangefrukost! Riktigt hjältinna! Vi åt gott och drack gott någon timme innan det var dags att bege sig till ekoparken!
 
Där satt vi och njöt av solen när den väl kikade fram, lyssnade på musik och bara hade det gott. När klockan började närma sig tre begav vi oss mot stadens nationer, siktet ställt på Östgöta Nation.
 
Klockan slog tre och kaoset var i gång. Till livemusik hoppade vi runt och sprutade champange på varandra! 
 
Efter 90 minuter var vi alla dyblöta och började traska hemåt igen! Hann precis duscha innan ett gäng vänner kom hem till mig och vi drog ihop en knytis. Efter middagen bagav vi oss hem till min gode vän Oscar på korridorsfest och där slutade vi valborg på topp!
 
Finalborg
Vaknade till strålande sol på 1:a maj (liksom hela Sverige) blev jag överlycklig att våren äntligen kommit. Men sällskapet var något segt så vi kom inte ut i det fina vädret förrän klockan började närma sig tre. Men vi fick i oss en kebabtallrik i solskenet så jag var mer än nöjd. 
 
Haft en helt fantastisk helg med goda vänner och relativt gott väder! Valborg här uppe blir verkligen som en festival och alla skiner upp, det är liv på gatorna och folk, bajamajor och foodtrucks precis överallt. 
Stort tack till dessa fina för att ni gjorde min helg oförglömlig! ♥
 
Upp