Recap från helgen

Välkomnar vecka 48 med en snabb recap från helgen!
 
I fredags jobbade jag extra på Snerikes nation i deras bar, roligt pass! Dock blev det väldigt sent men lyckades ändå komma upp i någorlunda tid på lördagen. Tanken var att jag skulle hinna med lite plugg men istället fastnade jag i korridorsköket där min granne bjöd på våfflor med glass och chokladsås, en sån chans vill en ju inte bara missa. Sedan var det dags att ge sig ut i vädret. Jag, Julius och ett par kompisar hade planerat att besöka julmarknaden på Uppsala Slott. Möttes av solljus när jag klev ut genom dörren, det var inte igår! 
Marknaden i sig var inte mycket att hänga i granen tråkigt nog. Så vi snurrade bara ett varv och begav oss sedan ner till stan för att ta en mysig fika ihop. Gottade till det med varmchoklad och en bulle. Under kvällen gjorde vi inte många knop. Lagade hemmagjord pizza och såg på filmen "The Fighter". 
Under söndagen blev det plugg och sedan julbak med ett stort gäng kompisar. Vi fixade med pepperkakor och en lussekladdkaka med saffranstäcke! Riktigt sockerchock fick avsluta helgen.
 
Veckan som kommer bjuder på en hel del. Ikväll ska jag på samtal om mäns våld mot kvinnor som UN Woman bjuder in till. Imorgon ska jag på teater, på onsdag är jag bjuden på dagsfest och sen är det nästan helg igen! Gäller att peta in lite annat i livet när dagarna annars fylls av bläddrande i lagboken och djupdykningar i förvaltningsrätten. 
 
 
A piece of me ♥, Uppsala HT17 | | Kommentera |

Countdown

Hösten här uppe har bara swoshat fram! Den förra kursen jag läste, statistik, tog cirka 6-10 timmar per dag så där gick veckorna undan då jag mest satt med matteproblem från morgon till kväll. Och nu har det stannat upp lite och jag inser att vi snart är inne i december (?).
 
Så vad står på lut härnäst, jo:
Nästa tenta ligger bara två veckor bort, denna kurs kommer tentas av vid tre tillfällen så del 1 blir den 6 december! Pappa är uppe i Stockholm just då så jag åker nog ner dit och myser lite med honom! 
 
Åker hem för att fira jul i Halmstad om ca 28 dagar, det är alltså bara 32 dagar kvar till julafton! Dags att börja fila på en önskelista hehe. Förra året när vi firade jul med kuseriner och farmor och farfar ♥
Januaris höjdpunkt är ju min födelsedag, om 66 dagar, men denna månad delar nu första platsen med programmets Åre-resa! 28 januari rullar bussen upp mot Åre för andra året i rad. Längtar att mysa runt i långkallingar och raggsockor i stugan, dricka en öl på Afterskin och stiga upp tidigt för att komma åt de bästa backarna!
Sedan är vi inne i februari & mars, men så långt vill jag inte längta, ska försöka stanna upp lite i nuet med.
A piece of me ♥ | | Kommentera |

Vecka 47

Vad gör du just nu?

Sitter på Statsvetenskapliga instutitionen och svarar på instuderingsfrågor i förvaltningsrättsligöversiktskurs. 

Vad gjorde du för exakt ett halvår sedan?

För exakt ett halvår sedan var det 21 maj och jag och Julius var ute med båten på premiärtur! 

 
Vad gjorde du för exakt ett år sedan? 

Om jag inte minns helt fel bokade jag en biljett idag för ett år sedan ner till Barcelona och åkte dagendärpå. Går nog till historien som det mest spontanta jag gjort hehe. 

 Vad är det sämsta med denna vecka?

Är nog att det ska regna kommande dagar så den lilla snön vi fått kommer bli grå och slaskig. 

Vad ska du göra i höst?

Plugga, inget kul planerat alls tyvärr. 

Vad önskar du att du gjorde just nu?

Låg på en strand i ett varmt land med en bra bok och en kall Coca-Cola.

 

Vad borde du göra men orkar bara inte?

Åka och storhandla och fixa med matlådor.

 Vad är det bästa du vet?

Sådär på rak arm: nybäddad säng, kryddstark mat, vakna och känna mig utvilad, vara riktigt utmattad efter ett träningspass och komma hem till lagad mat! Även naturgodis (allt som är doppat i choklad) dricka vin med tjejerna, mysa med Julle. Resa med bra sällskap! 

Vad ska du göra resterande dagar av denna vecka?

Borde väl åka och handla.. Bokat in ett yogapass, gå på föreläsning och på fredag har jag tackat ja till att jobba ett pass i baren igen. 

Har du något onödigt du gör?

Absolut, lägger så mycket dötid på att scrolla igenom bloggar och instagram innan jag går och lägger mig på kvällarna. Ibland går det en hel timme utan att jag märker det. Så onödigt. 

Vad åt du till frukost idag?

En fralla med ost och paprika, intressesumrfarna hoppar!

A piece of me ♥, Listor ♥ | | En kommentar |
Upp