Countdown

Hösten här uppe har bara swoshat fram! Den förra kursen jag läste, statistik, tog cirka 6-10 timmar per dag så där gick veckorna undan då jag mest satt med matteproblem från morgon till kväll. Och nu har det stannat upp lite och jag inser att vi snart är inne i december (?).
 
Så vad står på lut härnäst, jo:
Nästa tenta ligger bara två veckor bort, denna kurs kommer tentas av vid tre tillfällen så del 1 blir den 6 december! Pappa är uppe i Stockholm just då så jag åker nog ner dit och myser lite med honom! 
 
Åker hem för att fira jul i Halmstad om ca 28 dagar, det är alltså bara 32 dagar kvar till julafton! Dags att börja fila på en önskelista hehe. Förra året när vi firade jul med kuseriner och farmor och farfar ♥
Januaris höjdpunkt är ju min födelsedag, om 66 dagar, men denna månad delar nu första platsen med programmets Åre-resa! 28 januari rullar bussen upp mot Åre för andra året i rad. Längtar att mysa runt i långkallingar och raggsockor i stugan, dricka en öl på Afterskin och stiga upp tidigt för att komma åt de bästa backarna!
Sedan är vi inne i februari & mars, men så långt vill jag inte längta, ska försöka stanna upp lite i nuet med.
A piece of me ♥ | |
Upp