Nattis Tanke

Nått jag faktiskt tänkte på igår. Satt med familjen och kollade på "Den siste samurajen". En mycket bra film om jag får säga min mening! Och jag är mycket medveten om att detta kommer låta sjukt men det är så jag vill att ett krig ska va! Inte inbördes krig då. Men ett krig där man bestämmer plats, datum och klockslag. Inga oskyldiga dödas eller byggnader.
För det tycker jag är riktigt fegt!!! När någon stor boss som älskar sig själv mest på jorden skickar en liten invånare i landet med en bomb på en buss! Massor av oskyldiga dör och den store bossen som inte ett skråma fick skrattar förnöjt i sin miljondollar fåtölj i sitt guldtapetserade rum! Om den människan så gärna vill ha ett krig borde han själv dra på sig en uniform! Och döda endast de människor han har problem med!! Inte en barnfamilj som är ute på en mysig shoppingtur på en marknad.
För visst är de alltid så! Och de "viktiga" människorna styr över de "mindre viktiga" människorna så att de gör saker för dem. Städar för dem, lagar mat för dem, dör för dem. FEL FEL FEL !!
Aja vill ni verkligen kriga ute i världen, gör det då med lite klass. Eller så är ni förnuftiga och tänker positivt och skakar hand och blir sams!A piece of me ♥ | | En kommentar |
Upp