Mitt 2015

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? Ja det gjorde jag absolut! Klättrade  på min karriärstrappa inom EBS från säljare till upplärare av nya säljare, men tackade nej till att bli team-leader och leda 20 duktiga säljare. Jag ville ju ut och resa mer! 

Genomdrev du någon stor förändring?  Nja, det tror jag nog inte. Men nästa år så. 

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? 12 juni åkte Maja till Australien, den sved. Och så klart när jag och E blev ett par. 

Vilka länder besökte du? Jag har varit i: Spanien: 1. Barcelona 2. Ibiza

England: London

Irland: Dublin 

Danmark: Köpenhamn 

Afrika: Tanzania

 

Bästa köpet? Samma varje år: mina resor. 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Mycket! Det har varit ett väldigt bra år tycker jag! Många nya vänner, nya resemål och erfarenheter. Jag var superglad denna sommar med Jessica, Linnea nere i Barcelona, Tilda & Linn, E, mina scandi-tjejer! 

Saknar du något under år 2015 som du vill ha år 2016? Ett växande sparkonto, he he he...

Vad önskar du att du gjort mer? Jag hade velat träna mer, och ta fler spontana kvällar med tjejena och bara sitta ner över ett glas vin eller en öl och lösa världsproblem. 

Vad önskar du att du gjort mindre? Jobbat 10-20, knappt man han göra något annat på morgonen än att äta frukost och springa till jobbet, och på kvällen hann man bara hem, äta kvällsmat, se på film och sova. Försvann många dagar och lades alldeles för mycket negativ energi på dessa arbetstimmar. 

Favoritprogram på TV? Knappt sett på TV iår, men GOT var tyvärr en besvikelse iår, men Bron och Orange is the new black. 

Bästa boken du läste i år? Shantaram

Inte hunnit läsa så mycket under året, men smällare av 13-15 stycken i Afrika hehe. 

Största musikaliska upptäckten? Miriam Bryant blev jag ju lite kär i efter Så Mycket Bättre, och så har jag lyssnat väldigt mycket på Jessicas favoriter, mycket RnB! 

Vad var din största framgång på jobbet 2015? Jag tog plats, förändrade, förbättrade och lyckades under 1 års tid jobba mig till en löneökning på 10.000 i månaden - påminner er om att jag jobbar med provisions så inte så att de gav mig denna ökningen i handen, men jag blev bra på det jag gjorde! 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag är alltid glad, med några få dåliga dagar då och då. 

Vad spenderade du mest pengar på? Hyror - URK att bo i centrala Barcelona kostar en del. Resor, värt vartenda öre och mat. 

Vilken är din största insikt under 2015?  Allt är inte en tävling. Peppa, pusha och var snäll mot andra och man får tillbaka det dubbla. Jag har fått väldigt mycket kärlek iår och positiv engeri bara för jag själv har gett så mycket jag kan. 

Vad är du peppad för inför nästa år? Om jag är!!! Börjar året med en flytt till en ny stad, börja studera, massvis med nya vänner KAN KNAPPT BÄRJA MIG haha :) 

Upp