EBS Pubcrawl

Godmorgon bloggisar! 

Fått någon hemsk ovana att vakna tidigt på helgerna, min ända chans till sovmorgon.. Inte ok! Var i säng klockan fem igår och ändå så är jag klarvaken klockan nio och hur hårt jag än försöker kan jag inte somna om.. Argh... 

Sommaren har verkligen kommit igång i Barcelona, med alla dess fördelar! 
Just nu är det Primavera sound och vi var ju självklart på opening konserten! 
Drog direkt från jobbet, käkade McDonalds på vägen och satt i gräset och lyssnade på bra musik! Upp och hoppa när det kom en grym låt och sedan tillbaka igen, riktigt awesome! 
Var slut 23:30 då perfekt så vi hann med metron och var fräscha på jobbet! 

Fredag
Igår efter jobbet så drog vi direkt till stranden! En av mina kollegor ska resa vidare så vi hade lite avtackning! 
Underbara Gautier är en av de personer jag kom närmast under min tid i Thailand och alltid varit en super härlig och go vän och nu försvinner han.. Vet inte riktigt hur jag ska klara det! 

Men dom sagt, avtackning! 
Vi drog direkt till stranden, spelade volleyboll drack ett par öl och njöt av de sista soltimmarna! Sedan gick vi förbi ett argentinsk steak house, åt oss mätta och belåtna innan det var dags för lite party! 
Mötte upp EBS Barcelona som var ute på studenternas pubcrawl! Drack goa gin tonics och dansade lite smått innan vi ville ha mer ös - siktet ställt på Jambo! 
Drog förbi Chupitos, serveras bara massa shots och hällde i oss tre spännande shotar... Redan här borde min varningsklocka börjar tjuta men jag var fan stabil igår! 
Gick till Jambo och dansade loss! Var på golvet med bara massa killkompisar och det var hur kul son helst haha! Ingen som vågar komma fram och stöta på en när man står med massa långa hunkar ;) 

Mår oförskämt bra just nu, inte bakis alls (!!) eller om jag fortfarande är lite full... Återstå att se! 
Idag blir det stranden så jag är brun imorgon när jag åker tillbaka till Sverige, mixade känslor! 

Ha en toppen dag! 
Talk to you later! 
Upp