Ibiza Stories

Hola bloggisar, 
 
Förra veckan lyfte planet mot Ibiza! Uppdelade på två plan satte sig EBS Care redo för en spexig weekend! 
Jag och Emelie var väl båda väldigt trötta när vi klev på men så fort vi satte oss i flygplansstolen så var det bara att inse att det kommer inte bli mycket sömn på detta flyg! Vi beställa in bubbel och börja leka lekar, tur att vi fyllde upp alla sätena längst bak i planet så inte ett stackars  spanskt par blev inkastade i vår fest. 
 
 
Vi landade på Ibiza och sedan var festen ett faktum! Här var vi 25 kollegor inklämda i ett hotellrum, och jag måste bara säga så glad jag är över detta gäng! Ofta många långa dagar på jobbet och skitiga timmar men så fort vi kommer ut då är vi verkligen världens bästa team! 
 
Min roomie var ju självklart min älskade Jessica. Så när jag gick och la mig på kvällen var hon uppe ett par timmar till den tokan och fick inte mer än 4h sömn! Släppte in partypinglan och somnade om. 
 
Lördagen började med frukostbuffé sedan gick vi ner till scooter uthyrningen! Jag körde inte (efter min krock i Thailand sitter jag snällt bakom) men Jessica kastade sig ivrigt på den (tack o lov) 
 
 
Vi blev uppdelade i lag och fick varsin skattkarta med olika uppdrag vi skulle hinna utföra på 24h, och alla dessa skulle dokumenteras på en engångskamera! 

Slutalie & Ray
 
 
Elin & Emelie
 
Sedan åkte vi runt hela dagen mellan olika stränder, stanna och badade, tog bilder, käkade godis och pizza! 
 
 
Så här glada är alltid Jessica och jag tillsammans! Så håller tummar och tår att vi ses snart igen så jag får ladda mina batterier. 
 
Återvände sent till hotell, kastade oss i duschen för att sedan springa till middagen! Vi hade bokat bord precis vid solnedgången och riktigt bra tapas, top 5 jag ätit under året! 
 
Våra smycken var speciellt utvalda till Bollywood-temat senare på kvällen! Dock satt de tyvärr inte så bra när man börja hoppa och dansa runt. 
 
Hade någon mitt livs bästa entré till middagen... Vi, jag, Jessica och Nathalie, var sena till middagen, så när vi äntligen hittar till rätt resturang så rusar vi in. Vi ser att till vänster om oss står ett helt TV-team och spelar ut (vad ser ut som) Ibiza-Paradise Hotel,(fick sedan reda på att det var helt korrekt) 
Så vi rusar förbi hela teamet, då ser jag att jag har trampat i något, så jag tar ner handen för att dra bort det BAD IDEA istället fastanar det på lin hand och jag försöker skaka bort det TERRIBLE IDEA nu fastanar istället klister grejen i Nathalies hår! (!!!!) Vi skriker, skrattar, gråter och allt hamnar på deras kameror...
Vi fick efter många om och men tack o lov ut den! 
 
Såklart fångat på bild av en kollega haha


Efter middagen blev det lekar och dryck innan vi packade ihop gick tillbaka till hotellet och sedan till Partybussen till Elrow! 
 
Elrow var riktigt fett! Bra musik, de kasade ut badleksaker, gick Bananas med konfettin och någon spydde på mig (absolut sämsta delen på kvällen) 
 
 
Söndagen a la bakis-dag. 
Vaknade efter 3.5h sömn släpade oss ut ur rummet, satte oss på bussen och åkte ner till en strand som tydligen "skulle vara jätte jätte bra". Och det hade den säkert varit om inte 1 miljon brännmaneter flutit in, Fml.  Bakis, trött, ville inget annat än att kasta mig i vattnet och så går det inte. Typiskt. 
 
Vid 17 rörde vi oss in till stan, käkade tapas (igen) och sedan shoppade och strosade runt i Ibiza hamn. 
 
Vid 22:30 gick färjan hem till Barcelona. 9 timmar sittandes under AC'n i ett lädersäte var inte något jag skulle rekommendera till en endaste levande själv, men vi kom iallafall hem i ett stycke. 
 
Sammanfattningen av helgen: 
OMFG, tusen tack EBS för ännu en helt fantastisk resa! Som jag älskar detta team, våra äventyr och knäppa påhitt! Att lämna detta företaget om 2 veckor kommer SUGA, men det är också dags att jag kommer vidare. 
 
Ibiza var nice, inte lika sunkigt som Magaluf men precis samma känsla. Fulla engelsmän som vandrar utan tröja med en öl i handen dygnet runt. Folk sprang k korridoren i lucia-nattinnen och ryckte i alla handtagen. 
Det fanns så man kunde köpa och göra sin egen Bucket ( Thailand Flashback <3 ) 
 
PS. Så här bra mådde vi på måndagen 
 
Ds. 
Upp