Sista dagarna i Uppis

Tack för den här terminen Uppsala! Massvis med nya vänner och massvis med nationsöl, roliga utskottsmöten! Mindre tack till tidiga föreläsningar, krångliga tentafrågor och långa väntetider på studieresultat. 

 
Just nu sitter jag på tåget från Stockholm till Göteborg - såklart är det signalfel och vi står stilla, classic när jag är ute och reser. 
 
Helt stört hur fort terminen har gått och nu sitter jag här lite sentimental. Sista veckan i Uppsala har varit superkul! Har haft möten med de utskott jag är aktiv i, varit konferencier för en julkonsert till förmån av musikhjälpen och haft en sista myskväll med rödvin och På Spåret! 
Från frukostmöte med Sport- och lekutskottet. Planerade inför våren och det kommer bli massvis med roligheter! Bl.a. Cykelfest, en tripp till Västerås och camping!
 
Vi arrangerade en "Proffersorskamp"! Vi bjöd in proffesorer från 4 olika program som fick tävla mot varandra i en frågeshow likande "vem vet mest". Mitt program slutade 2:a och ett par tusen fick vi ihop till Musikhjälpen!

Nu blir det hem till Halmstad för jul och nyårsfirande! Men också jobb och plugg! Har tenta direkt när jag kommer upp till Uppsala igen, ingen rast ingen ro! 

Den har utsikten kommer jag sakna att vakna till <3
 
A piece of me ♥, Mina Minnen ♥, Uppsala HT16 | | Kommentera |
Upp