22 då

Hallå bloggisar! 
Hoppas ni haft en bra helg! 
 
Själv hängde jag med Karlmats och Gisela i fredags, blev bjuden på 100% veganmat, japp i Uppsala är det nästa tabu att äta något från djurriket. Jag som köttätare kommer nog få lägga av snart om jag ska passa in ;) Sedan gick vi till Västgöta nation och tog en öl med Linnea.
 
Lördagen började på gymmet, sedan fixade jag ett par timmar hemma på rummet, mötte upp Nea och hakade på till hennes möte/middag med föreningen hon är aktiv i.
 
Idag har jag storstädat vår lägenhet, sprungit ett par vänder till tvättstugen (först i solsken, sedan moln och sista vändan snökaos, vädret här är kaos just nu..) 
Gick hem till Nea, vi gick en långrunda och nu sitter jag och kollar på festklänningar & bloggar medan hon är duktig och pluggar! 
 
Här kommer btw ett par bilder från min födelsedag! Började dagen med att fixa amerikanska pannkakor som vi hade nutella, honung, kokos, bär, kanel ja i princip allt sött och gott som jag hade hemma hehe.
 
Sedan gick jag till skolan på mitt första seminarium, det gick väl helt OK! På kvällen gick jag och Jessica ut och åt asiatisk buffé och delade en flaska vin. Kvällen avslutades med en "feel-good"-film i sängen och kladdkaka. Blev en kanon mysig födelsedag och jag är så glad att jag firade med både Linnea och att Jessica kom hit från London, mina klippor! ♥
 
Nu i veckan kommer jag ha fullt upp, börjar imorgon kl.9 med ett möte med min basgrupp, följt av en föreläsning  hela eftermiddagen. Tisdag tror jag det blir lunch på nation och sedan yogaklass. Onsdag skola igen och när man väl kommit till onsdagen är det ju nästa helg igen heeh :)
A piece of me ♥, Uppsala VT16 | | En kommentar |
Upp