Augusti blev till september

Tiden rusar fram och äntligen har jag 10-15 minuter utan massvis med måsten på mina axlar. Sedan terminen drog igång har jag gått i hundratio varje dag (!).

Har för vana att lämna lägenheten vid åtta på morgonen och inte komma tillbaka förrän åtta på kvällen. Blir långa dagar i skolan, på biblioteket och i möten, men det är också väldigt roligt! Stortrivs här uppe även om jag ibland får panik på allt plugg.

Skrev i veckan terminens första tenta och det kändes väl ok. Bara en 3-poängstenta, skönt. Direkt efter ringde jag pappa och sedan knäppt vi upp en öl och delade på.

Hunnit jobba två gånger öl VG! Mysigaste nationen! På Västgötasnation i köket och preppar deras amazing brunch! Vänner, när ni kommer hit går vi dit!
Bästa bästa bästa Tilda var hemma en snabbis från Barcelona och hjärtat satte sig direkt på ett plan upp till Uppsala. Så glad att hjärtat nästa sprack!
Första kvällen blev det vietnamesiska vårrullar och vin med Gisela <3
Dag två kom två till av världens bästa tjejer! Vi möblerade om hela rummet så alla skulle få en sovplats och sedan gjorde vi stan! Spelar ingen roll hur många dagar, veckor eller månader som går mellan gångerna vi ses för vänskapen är fan alltid där!
Ute på en öl och en burgare! Fan vad dyrt det är att leva civilt om bara så för ett par dagar...
Finaste tjejen <3
Och så åkte hon igen... Men kanske ses i november igen!!

Efter Tilda åkt så var det fullt fokus på tentan. Vi låste in oss i grupprum och repeterade i timmar. När hjärnan slutat fungera och ögonen gick i kors gick vi och köpte pizza och lyssnade på meditationsmusik tillsammans. Perfekt kväll innan tentan.

Trötta, mosiga men jävligt glada att tentan är över!
Ölen och vännerna, det är livet! Pappa med i telefonen hehehe

Gårdagen spenderades med att fira minstingen i vårt gäng. Hela 21 fyllde hon, och hon hade styrt upp med de godaste drinkarna jag druckit i mitt liv och 3-rätters. Sötaste tjejen hade såklart fixat vego-alternativ till log, man blir ju glad i hjärtat hehe

Spexig förrätt: panerade tomater, cream french och rödlök. Så enkelt och så gott!
Bästa Anna och bästa Ellie! Mina vapenbröder!

Blev dock en lugn fredag för mig för imorse hoppade jag på tåget mot först Sala, sedan Västerås och final destination är Örebro där mina favoriter väntar. Så taggad på att få kramas med mina älsklingar!

Upp