Årsresume del 2

Fortsätter med del två i min årsresume 2017!
 
Vår i Uppsala betyder ju Valborg! Här sitter ett gäng partyglada tjejer som precis, om jag inte minns hel fel nu, skrivit tenta bara ett par timmar tidigare! Vi klämde ihop oss i min soffa och drack bubbel ihop (bild 1). Bäst på fest är Snerikes nation så vi stod i publikhavet och dansade till Dada life (bild 2). Sedan kom bästis Fanny upp för att fira med mig, vi började med en champangebrunch hemma hos Hedda (bild 3). För att sedan kila ner till Ekoparken, enligt tradition i Uppsala, och dricka cava, käka mat från en av de 25 olika food-trucksen (bild 4). 
 
Bild på mig och hjärtat i Ekoparken, vi glittrade ikapp (bild 1). Sedan var det dags för champangegaloppen, på med regnjacka och solbillor så dansade vi runt med billigt bubbel och sprutade ner och blev nedsprutade! Fanny och Julius (bild 2). Annie och Wilhelm (bild 3), och Ellie jag och Julle (bild 4). Vi lyssande till Little Jinder på scen. 
 
Så kom maj och värmen till Uppsala, dock hade vi snö och hagel i maj med men det vill vi helst glömma. Bästis Olivia kom upp och vi gick på Sommargasque, en finsittning helt enkelt. Olivia, Oscar och jag (bild 1). Jag och Julle (bild 2). En mycket glad och taggad Olivia (bild 3), och hela kompisligan: Oscar, Hedda, Olivia, jag och Joel (bild 4).
 
Maj ledde till mer båtfix, men visst är hon glansig och fin! Synd att vi inte såg det igen efter sjösättning hehe (bild 1). Pappa kom upp till Stockholm för att jobba en sväng men när han var ledig då strosade vi runt, gick till Hagaparken och kikade byin i deras fjärilsmuseum (bild 2). Jag och mina fellow generals fixade ihop en fadderkickoff för alla våra härliga faddrar så vi skulle få igång stämminngen och knyta nya band inom programmet. Blev ett dygn på en bygdegård med teambuildning-lekar, fulsittning och övernattning (bild 3). Och i slutet på maj kom vi ut på premiärturen med Ping! Vi seglade till "klubbholmarna", tog ett premiärdopp och bara njöt av försommaren (bild 4).
 
Den andra juni skrev vi den sista tentan och efter det åkte jag hem till Halmstad igen. Jobbade på Ringenäs och mös med farmor och farfar. Dagen efter midsommar hoppade jag på ett tåg till Stockholm och dagen därpå flög jag och J till Biaritz i Frankrike. Väldigt härligt att få träffa varandra igen efter 3 veckor ifrån varandra (bild 1). Vi köpte lite olika delikatesser som ostar och korv på den lokala markanden och hade lite tapas varje kväll innan vi gick ut (bild 2). Solen var dock inte med oss utan det stormade och blåste mest hela tiden, men vi kilade ner och låg i sanddynorna och läste lite (bild 3). Men som ni kan se så kunde inte ens det dåliga vädret få mig på dåligt humör utan jag njöt av att få vara på semester med min älskling (bild 4). 
 
Vi begav oss iväg på ett cykeläventyr en av dagarna till grannbyn och strosade runt (bild 1). Ingen badkruka utan jag hoppade i vattnet så fort solen kikade fram (bild 2 & 3). Sista dygnet var vi inne i Biaritz-stad, promenerade utmed kusten, kikade lite i affärer och på kvällen gick vi ut och åt supergod Moules frites! Och jag var som sagt mycket mycket glad (bild 4).
 
När vi kom hem till Sverige igen hade jag precis fått tag på ett korridorsrum i Uppsala så jag och Julius åkte för att inspektera läget (bild 1). 12 kvm och ett fönster, inte mycket för världen men mitt hem. Vi begav oss sedan vidare till IKEA en snabbis (bild 2) och packade bilen full (bild 3). Kom hem till Halmstad och hade en mysig vinkväll med Olivia (bild 4).
 
Nästa lilla tur blev till Stockholm för vi skulle ut med båten! Denna gång seglade vi lite längre och hann sola, bada och grilla i Napoleonviken. Kapten (bild 1), två solbrända (bild 2). Hemma i Halmstad igen var det mammas födelsedag, vi firade med middag hemma hos henne och åkte sedan ut till Tylösand för att lyssna på Stiftelsen i sanddynorna, mitt favoritsällskap Olivia var med (bild 3), och så lilla jag (bild 4). 
 
Trots att mina timmar i somras mest gick till att springa på Ringenäs så fick jag riktigt fina sommardagar både hemma på kusten och i Stockholmskärgård! 
A piece of me ♥ | |
Upp