Vecka 3

Hola,
 
Så var första veckan som ekonom avklarad! Och det har varit så roligt!
Jag tyckte matten under gymnasietiden var jättekul och att få komma igång nu igen och räkna ut ekvationer, rita grafer är så roligt. Sen är ju inte nationalekonomin bara att sitta och räkna utan att se hur en dålig skörd i Grekland påverkar priset i vår fruktavdelning eller hur EU påverkt böndernas ställning och förmåga att styra marknanden, tex varför de bränner hela skördar för att få upp priset. Ja riktigt spännande vecka har det varit! 
 
Helgen har varit riktigt mysig. I fredags tränande jag först och sedan åkte jag hem till Oscar för På Spåret-häng. Vi har en tradition med 5-10 personer som ser på På Spåret tillsammans, dricker rödvin och myser. Efter programmet i fredags hade jag tagit med Rapparkalja som vi spelade ett par timmar, så roligt. 
Vaknande upp strax innan 9 på lördagen och prommenerade bort till närbutiken för att handla ingredienser till amerikanska pannakor så bjöd jag över en granne på frukost. Efter frukosten åkte vi ut mot Boländerna för att dels hämta hem en fårtölj och byrå, och sedan slutade det med att vi ett gäng på fyra strosade runt på IKEA flera timmar. På kvällen blev det öl på Gästrike-Hälsinglands Nation för att fira att en god vän fyllt år. Vi hade överraskat henne med att låna hennes extranyckel och fylla upp kyl, frys och skafferi med massvis med mat, så nu slipper hon handla för hela terminen haha. 
 
Pannkakor med hallon/blåbär, mango, banan, nutella och kokos - hela kostcirklen. 
 
Idag klev jag upp vid 9 och åkte till Actic för 75 minuter yoga. Lugnt och skönt pass och när jag kom tillbaka hem blev jag serverad fattiga ridddare, perfekt onyttig kompensation för min hälsosamma start på dagen. Under eftermiddagen har jag räknat på lite uppgifter i boken och nu ska jag dra igång en storstädning av rummet.
 
Veckan som kommer bjuder på massvis med roligheter den med. Dels för att jag fyller år, och dels för att vi i programmet ska åka till Åre! På torsdag är det tänkt att gå ut och fira med alla vänner, öl och dans, på fredagen som då är min födelsedag blir det middag på Jay Fu's, amerikans japansk fusion ställe, verkar super nice. Sedan på lördagnatt hoppar vi in 60 pers i en buss och åker mot Åre! Är nog tre-fyra år sedan jag senast stod på ett par skidor så detta lär ju bli spännande haha. 
 
A piece of me ♥, Uppsala VT17 | | Kommentera |
Upp