Sommar sommar

Nu är det mindre än två veckor kvar tills jag är tillbaka i Uppsala. Sommaren har verkligen rusat fram! Många dagar har jag spenderat på jobbet på Ringenäs, men mycket annat har jag också hunnit med. Gäller att njuta till max av allt som sommaren har att erbjuda! 


För ett par veckor sedan var jag ute och seglade med J i skärgården. Vi hade en helt fantastisk helg med sol och vind i ryggen. Vi solade, badade, grillade och jag kunde mata små andungar direkt ur handen! 

Nu senast så var J nere i Halmstad och hälsade på. Fredagen bjöd på strålande solsken så vi åkte ut till Tylösand. Njöt av ett par lata timmar på stranden och ett par turer i vattnet och sedan After Beach, min första sedan 2012! 


På kvällen var vi ute och åt med Fanny och sedan anslöt även Anna och hennes kille. En helt fantastisk fredag helt enkelt. 

I lördags steg vi upp i någorlunda tid och körde söderut, på agendan stod det dagstur till Helsingborg Helsingör! Tog färjan smidigt lver och strosade runt i våra regnjackor, regnade en del på oss men vi gömde oss på ett danskt fik. 

Så att sommaren börjar lida mot sitt slut är lite tråkigt men ska samtidigt bli kul att få åka upp till Uppsala igen. Ska bli kul att träffa alla kompis, hålla i insparken för alla nya reccar, läsa statistik (hoppas jag iaf) och kul att få flytta in i nya rummet. 

A piece of me ♥, Bilder ♥, Mina Minnen ♥ | |
#1 - - Josefin:

Du verkar ha haft det toppen, så härligt. Håller med om att sommaren verkligen har gått fort!

Upp